- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
POPC2 Swiatlowod Zachodniopomorskie, Podregion 66
Ale o co Ci chodzi? Imputujesz jakieś działania nielegalne? Komu?
Przepraszam jeśli coś źle zrozumiałem, ale mam trudności z interpretację Twoich wypowiedzi. Byłoby może łatwiej gdybyś zdecydował się na stosowanie klasycznych rozwiązań językowych takich jak rozpoczynanie zdań dużą literą czy stosowanie zasad interpunkcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co Twoja wypowiedz wnosi do tematu? A tak w ogole w jezykuj polskim piszemy - mam trudnosci z interpretacja a nie interpretacje Twoich wypowiedzi - moze byloby mi rownie latwo gdybys pisal swoje czepialskie nic nie wnoszace uwagi do tematu poprawnie zgodnie z zasadami odmiany przez przypadki. A najlerpiej - jesli nie masz nic wnoszacego do tematu to prosze oszczedz sobie wycieczek osobistych, z gory najuprzejmiej dziekuje.Uprzedzam - nie mam tutaj znakow diaktytycznych
Imputuje cuda - Dalewo 1 i 7 nie byly ujete nawet na liscie rezerwowej wspomnianego projektu CPPC a zostaly z niego podlaczone. Na przyklad na liscie rezerwowej znajsduje sie numer 24A, ktorego to wlasciciel zglolsil chec i nie da sie dorejonizowac. Jemu mimo bycia wpisanym na liste rezerwowa nie podlaczono a innym nie widniejacym na liscie - podlaczono. Ze srodkow CPPC.
Wobec powyzszego cale te poradniki i cale te wszystkie zapewnienia urzednikow CPPC o brakumozliwosci zmiany numerow wytypowanych w projekcie CPPC mozemy sobie wlozyc miedzy przyslowiowe bajki. Ktos tutaj mija sie z prawda. Czy jest to legalne czy nie to juz zalezy od interpretacji,
Podlaczono klienta biznesowego nie bedacego na liscie rezerwowej CPPC i jakos nikomu to nie przeszkadza. Po co wobec powyzszego tworzy sie te listy, skoro i tak podlacza sie po uwazaniu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@impetiginisatio , @j131 jak byśmy nie pisali i co wiedzieli, to jedno jest pewne: POPC rządzi się swoimi prawami i nic w nim nie jest pewne. To, co według regulaminu nie powinno mieć miejsca funkcjonuje, absurdy czasem sięgają sufitu, a ujęci nie otrzymują tego, co obiecane planowo... Taki to urok projektu
Możemy przerzucać się argumentami czy przykładami, ale to i tak nic nie zmieni. Całe to POPC trzeba brać z dobrodziejstwem inwentarza. I koniec..
- « Poprzedni
- Następny »