- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Od 2 miesięcy brak informacji odnośnie montażu Światłowodu
Dzień dobry dzwoniłem gdzieś 2-3 miesiące temu na temat światłowodu czy da radę zainstalować na mojej ulicy i doradca powiedział że da radę i wszystko zgłosił i po 2 miesiącach
powinienem dostać odpowiedz ale nadal nie dostałem
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michal0901 większość z piszących na tym forum to tzw. zwykli użytkownicy. Nie mamy wglądu w systemy Orange, szczególnie w dane klientów. Poza tym z Twojego posta nic nie wynika, ani gdzie miałaby być ta instalacja, ani czy to jest inwestycja Orange, w ramach rozwoju sieci, czy może inwestycja w ramach POPC. Więc nie bardzo można odgadnąć, czego oczekujesz, jak Ci pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień Dobry.
Proponuję ponowny kontakt z infolinią, udanie się do salonu lub zadanie pytania na czacie. Tu Ci nikt nie powie co z zamówieniem.
Miałeś umówiony termin? Była wybrana oferta ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lub sprawdź najszybciej przez stronę Orange jaką masz dostępną ofertę. Oczywiście jeżeli nie będzie swiatłowodu potwierdź to dodatkowo w innym źródle czy rzeczywiście tak jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michal0901 informacje o które pytasz są dostępne tylko dla inwestycji operatora
My możemy szukać i składać informacje dodając coś z każdej i wtedy jakieś wnioski można wyciągnąć. Potrzebne jednak do tego są choć ogólne namiary
Z fusów nie uzyskamy info
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Michal0901
przesyłam ci linka do Mapy zasięgu Orange https://www.orange.pl/view/mapazasiegu Wpisuje tam Twój adres i możesz sprawdzić czy pod Twoim adresem jest dostępny światłowód. Przesyłam jeszcze jednego linka https://www.orange.pl/internet/internet-domowy?footerlink=true klikasz w kafelek sprawdź adres i tam też możesz zweryfikować czy pod Twoim adresem można zainstalować usługę Orange Światłowód.
Pozdrawiam 🙂