- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
Witam.....proszę o informację, gdzie mogę zadzwonić w Orange i do kogo, aby dowiedzieć się kiedy na nadajniku Orange ID: 2757 w m. Karolinów ul. Główna 112 woj. łódzkie pow.tomaszowski zostanie uruchomione nadawanie w paśmie LTE? Wedłu informacji uzyskanej w Orange w maju br. nadawanie w LTE miało byc uruchomione a przełomie sierpnia i września br.- jednak nadal tylko 3G . Pozdrawiam Jerzy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
Próbuj poprzez czat na orange.pl/kontakt (dostępny pon.-pt.) lub dzwoń do BOK przez aplikację Mój Orange(wtedy nie płacisz za rozmowę) 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
Witam. Mam pytanko jak dowiedzieć się kiedy LTE na nadajniku w Jędrzejówce woj. Lubelskie pow. Biłgoraj zostanie uruchomiona transmisja danych w tej technologii?? Bts search pokazuje ,że już jest ale niestety nie sieje jeszcze nadajnik w powyższej technologii.
Dzięki z góry za odpowiedz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
BTSearch potwierdza jedynie działanie 2G na tym nadajniku. Orange w ostatnim czasie uzyskało pozwolenie na nadawanie LTE800, którego planowane uruchomienie jest ustalone na datę 30.03.2018. Ponadto "aktualnie w tej lokalizacji trwa proces budowy nowej stacji. Ze względu na fakt, że są to skomplikowane prace, planowany termin uruchomienia może ulec zmianie."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
@jerzywijjeżeli jesteś jeszcze zainteresowany tematem, to chodzi o gminę Tomaszów Mazowiecki, czy Żelechlinek?
@leon30292między obecnym, a przyszłym kwartałem ma być tam LTE w 800MHz, jak napisałem wyżej p2225.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
Witam. Dzięki za odpowiedz.
@jerzywij Chodzi o gm. Goraj
Mam jeszcze pytanko o jakiej miejscowości mowa z tym nowym nadajnikiem??
Chodzi mi konkretnie miejscowość bo w okolicy nie widziałem żadnej nowej stacjii.
Obecnie kożystam z nadajnika w Smoryniu a w porywach Szperówka tam jest LTE 800.
W Jędrzejowce mamy obecnie 3G na 100% działa bo jak padł ostatnio na Szperówce to obracałem antene ATK 20 na nadajnik w mojej miejscowości i leciałem na 3G .
Szału nie było ale 2-3mega down jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
@leon30292ten który jest w Jędrzejówce ma być rozbudowany o LTE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
Dzięki za info. Wszystko jasne już teraz. Na koniec marca zostanie włączone LTE na 800 w Jędrzejówce a modernizacja dotyczy wlanie tego nadajnika. Obecnie używam antenki zewnętrznej myślę ,żę z odleglości 200m kiedy odpalą u nas na nadajniku będzie ona zbędna.
Dzięki śliczne za zainteresowanie i udzielone odpowiedzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nadawanie w LTE - kiedy?
Witam. Proszę kilka postów wcześniej przewiń. Masz info o pozwoleniu i planowanym uruchomieniu LTE 800 30,03,2018