- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie udało mi się znaleźć odpowiedzi w sieci, do kogo będą należeć łącza położone w ramach projektu FERC.01.01-IP.01-0001/23. Beneficjentem jest firma LAITO, czyli wygrali przetarg.
Niebawem mają mieć zgodę od gminy na rozpoczęcie prac w pasie drogowym. Rozumiem że powinni dojechać z kablem do bramy. A co dalej? Na podpisanie samej usługi na dostęp do Internetu jestem skazany na firmę LAITO czy też mogę wybrać u dowolnego operatora ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Idea jest taka że sieć ze środków publicznych jest dzierżawiona dla innych operatorów. Więc będziesz miał do wyboru kilka firm.
Światłowód do domu jest dociągany przy podpisaniu umowy (kiedy zdecydujesz się na usługę).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Idea jest taka że sieć ze środków publicznych jest dzierżawiona dla innych operatorów. Więc będziesz miał do wyboru kilka firm.
Światłowód do domu jest dociągany przy podpisaniu umowy (kiedy zdecydujesz się na usługę).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mazowieckie: FERC - czyje łącza? Czy po wybudowaniu będe mógł podpisać umowę z dowolnym operatorem?
dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mazowieckie: FERC - czyje łącza? Czy po wybudowaniu będe mógł podpisać umowę z dowolnym operatorem?
@adan-adanowicz Jak Laito, to mazowieckie...
Ja mam od nich net światłowodowy. Ciekawi mnie jednak jak podejdą do wykopków, bo do tej pory robią infrastrukturę napowietrzną? Jakbyś mógł zdać relację...