- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie dotyczące internetu w Orange.Chodzi mi o ofertę za 39,99zł z tego linku:
https://www.orange.pl/zamawiam-swiatlowod
Czy jest to internet nielimitowany?
Czy jest to internet "nielimitowany" z limitem danych i po ich wykorzystaniu będę miał ograniczoną prędkość?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pod linkiem widzę ofertę internetu na światłowodzie...jest to internet stacjonarny w opcji no-limit bez ograniczeń...korzystasz do woli. Ograniczenia występują tylko w ofertach mobilnych LTE...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pod linkiem widzę ofertę internetu na światłowodzie...jest to internet stacjonarny w opcji no-limit bez ograniczeń...korzystasz do woli. Ograniczenia występują tylko w ofertach mobilnych LTE...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie o orange światłowód
To jest tzw internet stacjonarny, tutaj niema limitów. Wybierasz tylko jaki limit przepływ ma mieć w Mb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet domowy/stacjonarny, w tym przypadku światłowód czy Neostrada nie jest w żaden sposób limitowana. Za cenę 39,99 zł (1-12 m-c, od 13 m-ca - 69,99. Otrzymujesz prędkość pobierania do 100 Mb/s i wysyłania do 10 Mb/s. Nie ma żadnych pakietów danych czy innych limitów. Niezależnie od ilości pobranych danych, prędkość będzie taka sama. Pozdrawiam! 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pulsik czy któraś z powyższych odpowiedzi okazała się pomocna? Jeżeli tak, to prośba o oznaczenie jej jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu