Mam problem z tym że nie przychodzi mi kod na email bo zapomniałem hasło i nie przychodzi

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 2
  • 0

Mam problem z tym że nie przychodzi mi kod na email bo zapomniałem hasło i nie przychodzi

Chciałbym ten bo tak nie przychodzi mi kod na odzyskanie hasła oraz chciałbym żeby zarejestrować konto na mój orange ale to jest płatne czy nie? I tam są okazję oferty dla ciebie i jest tam czasami ofertę co środy na Player czy nie ma? I że jest za darmo za 0 zł na miesiąc?

7 ODPOW. 7

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3322
  • 14566
  • 81

Hmm 🤔 ok

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 92
  • 365
  • 1

Dziś jest niedziela jutro poniedziałek a pojutrze piątek za 0 zł ?

• 3322
  • 14566
  • 81

Dziś nie jest przypadkiem Niedziela handlowa?

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1582
  • 6474
  • 59

@atlas_cudow jest 

• 3322
  • 14566
  • 81

Dzięki. To lecę na małe zakupy;)

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9033
  • 36744
  • 304

Konto na MO jest bezpłatne. Prezenty w środę to są promocyjne zniżki na rozmaite usługi. Regulaminy tych promocji są rozmaite. Nic nie jest tajne, poszukaj Bogusiu5 a na pewno znajdziesz. Niestety twojego hasła nie znam więc raczej nie pomogę. Może Bogusław6?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15740
  • 64977
  • 832

@Bogusia5  ja bym owe problemy i rozterki przedstawił jutro na bezpłatnej infolinii. Tam na pewno zrozumieją i pomogą