Link do zgłaszania zainteresowania Orange Światłowodem

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Jak widać już działa link poprawnie.

http://oferty.orange.pl/internet/

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 185
  • 154
  • 0

Szkoda tylko, że po wypełnieniu wszystkich wymaganych pól pokazuje błąd "Bład. Wypełnij poprawnie wszystkie pola.".

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 43
  • 19
  • 0

@Anonimlink działa, a jak działa system zgłaszania opisałam w innym wątku

Pokaż szczegóły
wmarlen
Poziom 13, Recenzent
  • 26
  • 7
  • 0
Dostępność światłowodu

Ciekawostka !!!

około 7 miesięcy temu wysłałam na adres mojego budynku 2 zgłoszenia na światłowód i informacja jaka się pojawiła to cyt.:" 2 zgłoszeń w Twojej okolicy"

jakież było moje zdziwienie dzisiaj, gdy po wypełnieniu z ciekawości ponownie zgł. na ten adres na stronie: http://oferty.orange.pl/internet/ pojawiła się informacja cyt.:"1 zgłoszeń w Twojej okolicy"

Co się stało z wcześniejszymi zgłoszeniami ?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@wmarlenTo ja na nic nie poradzę jak działa system.

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 43
  • 19
  • 0

@Anonimprzecież ja nie mam do Ciebie pretensji, chciałam tylko opisać innym jak w magiczny sposób wcześniejsze zgłoszenia nie widnieją w systemie, ale na to pytanie myślę że powinna nam odpowiedzieć osoba z zespołu orange może @Artur

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

benny_b napisał(-a):
Szkoda tylko, że po wypełnieniu wszystkich wymaganych pól pokazuje błąd "Bład. Wypełnij poprawnie wszystkie pola.".

@benny_b, mnie błąd też wyskoczył, ale nie miałem podanego nr. mieszkania, więc wpisałem zero, a telefon możesz, a nie musisz/podaj lipny/ i poszło. Faktem jest również, że to jest dowód, natomiast wpływu na ilość zgłoszeń nie masz. Trzeba by robić "za listonosza"Emotikon: Mrugający Co do działania systemu, to wcześniej stwierdzałem, że może być jakiś problem, ponieważ kilkukrotnie, w trakcie kontaktów telefonicznych, za każdym razem była propozycja "wklepania" do systemu mojej chęci posiadania światłowodu. Dowód jest, ale też można zmienić zdanie i ubędzie zamówionych ofert.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych podanych w niniejszym formularzu jest Orange Polska S.A. z siedzibą i adresem w Warszawie (02-326) przy Al. Jerozolimskich 160. Dane te zostaną wykorzystane wyłącznie na potrzeby kontaktu telefonicznego celem poinformowania o inwestycji dotyczących światłowodu oraz przedstawienia oferty sprzedaży Internetu od Orange. Będą one również przechowywane przez Orange Polska S.A. dla celów dowodowych. Przysługuje Pani/Pan prawo dostępu do treści podanych w niniejszym formularzu swoich danych oraz prawo do ich poprawiania. Podanie danych oraz wyrażenie w/w zgody jest dobrowolne. Może Pani/Pan odwołać zgodę w każdym czasie, w dowolny sposób.
Świetnie!
Jesteś pierwszą osobą, która wypełniła formularz w Twojej okolicy. Nie zapomnij zaprosić do programu swoich sąsiadów. Im więcej zgłoszeń, tym większa szansa na instalację światłowodu.

Ciekawy jestem, kto jeszcze skorzysta!

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6122
  • 109

Cześć @wmarlen, strona dopiero wróciła po "remoncie". Dajmy jej jeszcze parę dni na pełny powrót. Nie jestem pewny czy liczba "starych" zgłoszeń będzie na niej widoczna, niewykluczone, że podczas remontu baza danych z liczbą zgłoszeń musiała zostać założona na nowo, ale osoby odpowiedzialne za weryfikowanie liczby zgłoszeń mają też "stare" dane, więc będą je w takiej sytuacji sumować i żadne zgłoszenie nie przepadnie.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 132
  • 113
  • 6

@ArturTen formularz do niczego się nie nadaje. Próbowałem wpisać miasto zarówno korzystając z firefoxa i chrome - nie da się. Podpowiedź sięnie wyświetla a bez tego nie da się nic wprowadzić w polu miasto. Czy Orange nie przewiduje tak podstawowego testowania które zajmuje 5 minut przed wprowadzeniem takiego elementu?