INTERNET 8GB/S ???

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15595
  • 64174
  • 825

INTERNET 8GB/S ???

@marcin0216  to działa troszkę inaczej. Zgłaszasz chęć przyłączenia 8-ki. Jeśli jesteś pierwszym w bloku, po złożeniu zamówienia czekasz, aż specjalna ekipa ( trwa to około 3 tygodni) wymieni kartę na OLT i dopiero instalujesz. Dlatego jest to realizowane tylko na zasobach Orange, gdzie to tylko operator zarządza siecią.

W przypadku, jeśli nie jesteś pierwszym klientem trwa to krócej, bo już OLT jest odpowiednio wyposażony. Wtedy na adresie w bazie operatora ukazuje się info o dostępności 8-ki od rwkit

Ot i cała historyja 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35104
  • 293

INTERNET 8GB/S ???

@Radex04napisał(-a)

...

Jeżeli będziecie twierdzić, że owa prędkość jest w Piotrkowie Trybunalskim to wskażcie adres gdzie występuje bo ja żadnego takiego nie znalazłem

...

Twoja argumentacja też nie jest bez zarzutu. Generalnie bardzo trudno jest udowodnić nieistnienie. Musiałbyś sprawdzić wszystkie adresy. To że takiego nie znasz/nie znalazłeś nie znaczy że takiego nie ma. Dla ciebie opcja ta nie jest dostępna, ponieważ prawdopodobnie masz łącze na "obcej" infrastrukturze (można to poznać np. po dodatkowej opłacie na fakturze). Ale to oczywiście bez znaczenia, kiedyś na pewno taka usługa i u ciebie się pojawi, to przecież tylko kwestia modernizacji osprzętu sieciowego. Mogę zrozumieć frustrację i rozżalenie, ale IMHO nie uprawnia cię to jednak do formułowania zarzutów - niczego w ten sposób nie osiągniesz.