- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
@pikernapisał(-a)Tak, drabin. U mnie na rejonie wszyscy z drabin robią... 😅
Teraz jeszcze jak mróz przywali to po 5 minutach ręce tak sztywnieją że prostej śrubki nie można przykręcić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
Czy u was też rzucali splitery optyczne z kablami na ziemię? Po powieszeniu linii i zamontowaniu spliterów nie przytwierdzili ich do słupów, praktycznie co 2-3 słup zwisają kable a na nich wisi spliter, leży na ziemi albo w błocie lub na opasce plastikowej na czyimś ogrodzeniu 😶
Poprawią to, prawda?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
To raczej nie splittery. Ale fakt jest taki, że powinni to czym prędzej poprawić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
a takie pytanko ? co znaczą czarne punkty ? bo niestety w mojej lokalizacji taki punkt jest ale na obecną sytuację nie mam żadnego sposobu dostępu do internetu..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
@Qbaq4 "czarne punkty" są tam/powinny być gdzie jest dostęp do usług internetu (nie koniecznie chodzi tu o światlowód, może to być również dostęp np. po miedzi, radiówka, itd).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
Radiowy to juz mam... innej firmy niż orange ale to padaka jest.. niby 6mbitow... z przerwami oczywiście.. mam internet w telefonie z orange, ale on też w tym miejscu i obszarze zawodzi.. na LTE mam 2 kreski... czasem 1... ogolnie internet mobilny z orange w radomiu zawodzi.. potwierdzone przez wielu znajomych.. a kiedyś 3g smigało.. a lte to już wogóle powinno być duże szybsze .. a nie jest..
niby radom a jednak "czarna ...."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
Trochę zniknąłem, ale po rozmowie z orange ws zasięgu i prędkości internetu otrzymałem odpowiedź....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FIBEE IV Radom
Teraz po rozmowie nie ze sztuczną inteligencją, Pani z Orange postanowiła przyjąć zgłoszenie awarii nadajnika...
Zwykle LTE jakoś działało znośnie... a dziś....
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »