- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność usługi w mojej wsi.
Witam w poprzednim tygodniu skończono kłaść takie skrzyneczki na domach w mojej wsi, jak długo można oczekiwać na dostępność podłączenia do FTTH? Byłem w salonie orange i nic nie wiedzą na temat mojej miejscowości, a technicy byli z Orange no i zakładali skrzyneczki. Gazetkę z ofertą dostała cała ulica ale o tym kiedy będzie dostępne nie mamy informacji. (ps. Piękocin gm. Milicz)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@hackereq03 jeśli zakładali to pewno teraz trwają testy łącza czas trwania ich testów bywa rożny trzeba czekać aż oddadzą do użytku trzeba się dowiadywać u operatora co jakiś czas lub poprosić operatora w salonie by zadzwonił do ciebie jak będziesz już w zasięgu twój adres z możliwością podpisać umowy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jest jakiś przybliżony czas ile może to trwać bo jednak zależy mi na łączu (póki co 10mb/s [realnie 4-5] i niski upload co jest bardzo utrudnieniem dla mnie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@hackereq03 Rozumiem ciebie też zaczynał od Neostrady 10 mb/s na takie pytania to może na czacie ci odpowiedzą bo ja nie jestem wstanie ci na to odpowiedzieć co bym powiedział to mógł bym cie skłamać a tego nie chce 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Termin oddania na stronie hurtu jest ustalony na "grudzień 2020".
Nie wiem czy to szewski błąd, ale być może trzeba będzie poczekać albo będzie na dniach.
Źródło informacji: http://www.hurt-orange.pl/wp-content/uploads/2019/10/oa_plany_2020_02.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@hackereq03 "takie skrzyneczki"... a zapytałeś czy to łącze światłowodowe?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)Termin oddania na stronie hurtu jest ustalony na "grudzień 2020".
Nie wiem czy to szewski błąd, ale być może trzeba będzie poczekać albo będzie na dniach.
Źródło informacji: http://www.hurt-orange.pl/wp-content/uploads/2019/10/oa_plany_2020_02.pdf
Masz linka do planów Nexery?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem że to łącze światłowodowe, widać po samych kabelkach zresztą dostaliśmy ofertę z światłowodem, więc światło na 101%