- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Waśnie miałem o tym pisać ( @Jary51 nie jesteś sam), wszystko pięknie wygląda, ale tylko w artykułach na blogu, czy w innych mediach, rzeczywistość jest zupełnie inna.
Prace rozpoczęte ok. rok temu i końca nie widać (wszyscy czekają na jedynego operatora kablowego na ulicy), a w rurkach hula wiatr zamiast światła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Wydaje mi się, że jeżeli rurki zostały położone to sprawy administracyjne musiały być załatwione, inaczej nikt bez pozwolenie nie rozpoczął by prac.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Opisywałem temat na str. 56 i 57.
Instalacja w piwnicy "rurki" opisane nawet szafka jest z numerem, piony poprowadzone.
Zdobyłem "tajną" wiadomość że termin się wydłużył. ale powodu nie chcieli podać.
Dalej czekam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Dalej czekam, zaraz będzie 5 miesięcy jak miało być wszystko gotowe.
Szkoda słów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
To proponuję uzbroić się w cierpliwość i zacząć myśleć o zmianie dostawcy internetu. Ja czekam na fiber od czerwca 2016 roku, kiedy to było "tuż tuż, zaraz u Pana będzie...", później było "proszę tylko przedłużyć umowę i zaraz podłączamy...". Obecnie czekam na zakończenie umowy i z czarusiami od bajek robię "noga, ******, brama"! Byle do przyszłej wiosny.
Oczywiście, chyba że podłączą fiber, który ma już cały blok za wyjątkiem czterech klatek, czyli 50m ode mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostępność światłowodu
Tu już nie rozchodzi się o pieniądze, a o przepływ informacji. Zbliżą się wybory, a całkiem niedaleko jest biuro posła partii rządzącej. Wiadomo co zrobię. O wyniku poinformuję
Obecna formuła forum to takie "rozmowy niedokończone", grupa pasjonatów rozwiązuje problemy z działaniem usług Orange, chociaż czasami mi się wydaje że wiedzą trochę za dużo jak na pasjonatów 😉
ale to tylko moje marudzenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś