- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie moge zalogowac sie w Niemczech do sieci T-Mobile.de ? Zalogowac sie do innej niz Vodafone czyli do O2 Telefonica Germany wpuszcza wyjatkowo,
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze, Vodafone.de musi byc najtanszym...
Macie podobnie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
napisalem i skonczylo sie zgloszeniem technicznym. Czekamy spokojnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego mając Orange Flex nie mogę zalogować się w Niemczech do sieci T-Mobile?
@impetiginisatio operatorzy między sobą mają podpisane umowy na świadczenie usług roamingowych. Jeśli brak możliwości zalogowania się do jednej z niemieckich sieci, to najprawdopodobniej coś jet niedograne między operatorami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego mając Orange Flex nie mogę zalogować się w Niemczech do sieci T-Mobile?
ale z innego brandu zolto blekitnego nalezacego do orange bez problemu moge w tych samych lokalizacjach z tych samych telefonow. We Flexie nie wpuszcza i tylko we Flexie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś problem techniczny na czacie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@impetiginisatio Cześć. Daj nam znać na czacie o tym. Przeanalizujemy to. Na pewno nie jest to intencjonalne działanie.
Popróbuj też manulanie wybór T-mobile, kolejne próby manualnego wyboru operatora mogą rozwiązać ten problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mozna sie zalogowac - probowalem wielokrotnie. Dac na priv nr telefonu, imei telefonu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
napisalem i skonczylo sie zgloszeniem technicznym. Czekamy spokojnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
po tym jak technicy sie tym zajeli jak reka odjal - mozna recznie wybrac siec jaka sie chce.