- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Ostatnio rozmawiałem z konkurencją która rozprowadzała światłowód po słupach oświetleniowych. Pytam o możliwość podłączenia w końcu mam studzienkę Orange pod domem , dowiedziałem się że po „mojej „ stronie będą rozprowadzać studzienkami Orange własny światłowód i można nawiązać Współpracę . Po czym pada pytanie „ Dlaczego nie chce światłowodu Orange skoro biegnie w studzience pod domem ?” I tutaj moje pytanie „Dlaczego firma Orange nie widzi możliwości podłączenia usługi ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Apollo z prostego powodu. Nie ma infrastruktury ( czytaj : punktów dostępowych do światłowodu) co lokalny dostawca może mieć, wykorzystując tylko kanalizację Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Apollo z prostego powodu. Nie ma infrastruktury ( czytaj : punktów dostępowych do światłowodu) co lokalny dostawca może mieć, wykorzystując tylko kanalizację Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego firma Orange nie widzi możliwości podłączenia u mnie usługi?
@Apollo Nie rozumiem. Jest kanalizacja Orange i co nie możesz zamówić światłowodu bo go tam jeszcze nie ma? Jak inna firma robi po słupach z drugiej strony ulicy to zapomnij że wejdą w kanalizację Orange po drugiej stronie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ktoś wyżej już odpowiedział , bardzo logicznie . Co nie znaczy iż odpowiedź jest satysfakcjonująca .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo logiczne i mało pocieszające , dzięki 🙂