- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego Orange zablokowało wolnemedia.net?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarynnapisał(-a)
@j131napisał(-a)Adres strony z której to skopiowałeś też jest tajny?
Tego nie wiem czy jest tajny, znalazłem bez problemu. Google w tym temacie znalazło.
Masz dziwne podejście do praw autorskich. Kopiujesz czyjś materiał bez podania źródła i uważasz że to jest w porządku bo łatwo go znaleźć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
@jarynnapisał(-a)
@j131napisał(-a)
Adres strony z której to skopiowałeś też jest tajny?
Tego nie wiem czy jest tajny, znalazłem bez problemu. Google w tym temacie znalazło.
Masz dziwne podejście do praw autorskich. Kopiujesz czyjś materiał bez podania źródła i uważasz że to jest w porządku bo łatwo go znaleźć?
najpierw o jakąś tajność się czepia, teraz o prawa autorskie i jeszcze co wymyśli?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jedno mnie interesuje, nie lubię żadnej cenzury i wkurza mnie ta CyberTarcza wiec kazałem ja już dawno wyłączyć mimo to na różnych stronach dalej mi wywala-Zablokowano przez Cyber Tarczę. A strona działa.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już Ci pisałem poprzednio, CyberTarczy nie da się wyłączyć. Mylisz usługę o tej samej nazwie (którą można wyłączyć) z działaniami CERT których wyłaczyć się nie da. Można je obejść (do jakiegoś stopnia), ale nie można ich wyłączyć. Obejście dla stron blokowanych przez DNS (tak jak w tym przypadku) polega na użyciu innych serwerów DNS niż serwery operatora (w tym przypadku muszą to być serwery niezależne od polskich władz bo najwyraźniej wszyscy dostawcy dostali nakaz blokowania i wszystkie polskie serwery DNS blokują), w przypadku blokowania tras blokadę można obejść poprzez VPN. Ale żadne prośby o wyłączenie CyberTarczy w tym zakresie nic nie pomogą, niezależnie od tego jak bardzo będziesz asertywny.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »