- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Orange ma w zwyczaju odpowiadać na złożone pisma?
Z początkiem listopada wysłałem pismo w sprawie dorejonizowania światłowodu. Dostarczone 5.11 - mam potwierdzenie z poczty. Do dzisiaj cisza. Zostałem potraktowany z buta? Zawsze tak postępują? Jakie macie doświadczenia z interakcją Orange na składane wystąpienia. Mam zamiar teraz pisać do Rady Nadzorczej, ale pewnie działają tak samo. No i czy rozumieją język polski...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja pisałem dwa razy. Pierwszy raz, gdy to było jeszcze pisanie do Katowic, na Bażantów, o przepięcie ADSL na bliższą szafę. Nie odpowiedzieli, ale przepięli. Drugi raz, już do Skierniewic 5 lat temu o dorejonizowanie światłowodu. Nie odpowiedzieli, ale dorejonizowali.
"However, your mileage may vary".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@markuus pisz do Skierniewic i poproś o odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jest to reklamacja, więc ustawowe terminy i obowiązki nie są tu brane pod uwagę.
Oczekujesz odpowiedzi w stylu nie dorejonizujemy Twojego adresu lub szczegółów dlaczego to się nie kalkuluje? Zapewne to wewnętrzne procedury i trudno będzie Ci dotrzeć do przyczyn.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odpowiedzi na pismo w ogóle możesz się nie doczekać bo to nie jest oficjalna droga zgłoszenia o światłowód. Orange ma dedykowany formularz, który znajduje się pod linkiem: https://www.orange.pl/zobacz/swiatlowod-zgloszenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A tutaj też nie ma żadnej reakcji. Oprócz sms "Posiadamy zgłoszenie popytowe na ten adres". Deklaracje współfinansowania są z francuską gracją nie zauważane.