Cyfryzacja linii

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 3
  • 1
  • 0

Cyfryzacja linii

Witam,
Dzwonił dzisiaj konsultant w sprawie cyfryzacji lini telefonicznej czyli że rezygnują z utrzymywania linii kablowej bo się nie opłaca w ramach czego przybędzie technik z telefonem bezprzewodowym za darmo. Ktoś mógłby mi to dokładniej wytłumaczyć ?
7 ODPOW. 7
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Cyfryzacja linii

@ArekBaran Jakiś oszust .

• 3
  • 1
  • 0

Cyfryzacja linii

Czyli jak zawdzoni jutro to powiedzieć mu żeby się żeby się gonił ?
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Cyfryzacja linii

@ArekBaran Tak ale zadzwon do BOK 510 100 100 i dowiedz sie czy cos wiedza w tej sprawie jak Cyfryzacja linii 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Cyfryzacja linii

Obecnie żaden operator nie sprzedaje masowo linii cyfrowych czyli ISDN. Podejrzewam, że to jakiś alternatywny operator chciał Cię namówić na przejść na ofertę tzw. dualną - będziesz miał telefon stacjonarny na karcie sim.

Coś podobnego jak Nowa Orange Strefa, ale jak chcesz zostać co masz i zostać w Orange, to nic nie podpisuj, nawet że ktoś był u Ciebie.

• 3
  • 1
  • 0

Cyfryzacja linii

Ok dzięki za informację. Podejrzewałem że to jakiś kit bo gość nawet nie wiedział że to ja jestem właścicielem usługi ( poprzednio była nim moja mama). Więc uważam temat za zakończony a gościa jutro w Oławie jak zadzwoni
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Cyfryzacja linii

@ArekBaran  Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Cyfryzacja linii

Oszust, pogoń "dziada" 🙂