- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na oferty.orange.pl/internet/ brakuje mojej ulicy, jest to główna ulica. Czy to błąd, czy sugestia, że raczej nie powinienem próbować wysyłać zgłoszenia z małego miasteczka? Olać to czy próbować zgłaszać na czacie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdecydowanie musi to być błąd na stronie, ponieważ ja wysyłałem zgłoszenie z bardzo małej miejscowości i nie było absolutnie żadnego problemu ze znalezieniem jej w formularzu. Na pewno nie jest to żadna sugestia ze strony Orange, ponieważ operator traktuje jednakowo każdą miejscowość w formularzu. Z kolei kolejność inwestycji to już jest oddzielna sprawa, dlatego trzeba uzbroić się w cierpliwość. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdecydowanie musi to być błąd na stronie, ponieważ ja wysyłałem zgłoszenie z bardzo małej miejscowości i nie było absolutnie żadnego problemu ze znalezieniem jej w formularzu. Na pewno nie jest to żadna sugestia ze strony Orange, ponieważ operator traktuje jednakowo każdą miejscowość w formularzu. Z kolei kolejność inwestycji to już jest oddzielna sprawa, dlatego trzeba uzbroić się w cierpliwość. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak głównej ulicy w formularzu zgłoszeniowym światłowodów.
Miejscowość jest, tylko ulicy brak, to gdzie to zgłosić, na czacie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak głównej ulicy w formularzu zgłoszeniowym światłowodów.
Możesz zarówno na czacie lub w wiadomości prywatnej na stronie na Facebooku Orange Polska 🙂