Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awaria VoLTE

ROZWIĄZANE
lancewicz
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Awaria VoLTE

No dobrze... ale to i tak wstyd....rozumiem awarie godzine dwie. pół nocy i cały dzień. ale dlaczego kilkanście?

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Awaria VoLTE

Widocznie jest jakiś skomplikowany problem. I tak volte nie było dostępne dla wszystkich urządzeń, które to obsługują.
mmmmmm
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Awaria VoLTE

Bylo dostepne dla wszystkich ktore to obsluguja.

VoLTE wciaz lezy. Dramat. Orange..

MarcinB_24
Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy

Awaria VoLTE

U nikogo nie działa, a zgłoszone do konsultanta - dostaje odpowiedz że przecież już od dawna działa i że mam coś nie tak w telefonie...lub musi obsługiwać - a od awarii u mnie nie działa w S6 z andkiem7.0, tylko po wifi działa... Już ponad 3 tygodnie nie działa a konsultanci orange w błąd wprowadzają twierdząc że naprawiona jest awaria.

Pathfinder

Awaria VoLTE

Wygląda na to, że VoLTE ruszyło (sprawdzone na iPhonie SE, podobno na Androidzie również). Na razie nieśmiało (bez oficjalnego komunikatu), stoi, może się nie przewróci.Emotikon: Mrugający

Duke
Poziom 23, Odkrywca Przestworzy

Awaria VoLTE

Hm... u mnie nie działa. Mało tego mój iPhone w trybie LTE w ogóle nie loguje się do sieci. I sądząc po zgłoszeniach na Downdetector, nie tylko ja mam problem. 

P.S. Pomarańczowy Twitter potwierdza awarię (kolejną!) sieci.

p2225
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Awaria VoLTE

Sieć się ponownie wykopyrtnęła tak jak wtedy kiedy były "problemy z zasilaniem". W obu przypadkach ten sam powód Emotikon: Mrugający

mmmmmm

Awaria VoLTE

Oczywiscie ze sciemniaja. Zlozylem reklamacje i POTWIERDZILI ze usluga nie dziala. Tylko co z tego jak rozpatrzona pozytywnie a wciaz usluga nie dziala.

Dzis w iscie dzentelmenskim stylu okolo godziny 17:30 telefon utracil najpierw transmisje danych potem zasieg ZUPEŁNIE - nie dalo sie nawet zadzwonic na nr alarmowy. Po 5 minutach i 2 restartach wszystko wrocilo w tym VoLTE. !!!! Niestety minęło kilka godzin i ZNÓW NIE DZIAŁA(stan IMS w informacji o telefonie znów "nie zarejestrowano" i zrzuca do 3g kiedy rozpoczne polaczenie przy polaczeniu z LTE.

A jak u was?

p2225
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Awaria VoLTE

U mnie na LG G6 raz jest, a raz nie ma. Walczą z tematem tam w Orange.
Pathfinder

Awaria VoLTE

Ręce opadają. Dobrze, że VoWiFi działa.

Zapewne długo jeszcze poczekamy na SMSy po WiFi.