No dobrze... ale to i tak wstyd....rozumiem awarie godzine dwie. pół nocy i cały dzień. ale dlaczego kilkanście?
Bylo dostepne dla wszystkich ktore to obsluguja.
VoLTE wciaz lezy. Dramat. Orange..
U nikogo nie działa, a zgłoszone do konsultanta - dostaje odpowiedz że przecież już od dawna działa i że mam coś nie tak w telefonie...lub musi obsługiwać - a od awarii u mnie nie działa w S6 z andkiem7.0, tylko po wifi działa... Już ponad 3 tygodnie nie działa a konsultanci orange w błąd wprowadzają twierdząc że naprawiona jest awaria.
Wygląda na to, że VoLTE ruszyło (sprawdzone na iPhonie SE, podobno na Androidzie również). Na razie nieśmiało (bez oficjalnego komunikatu), stoi, może się nie przewróci.![]()
Hm... u mnie nie działa. Mało tego mój iPhone w trybie LTE w ogóle nie loguje się do sieci. I sądząc po zgłoszeniach na Downdetector, nie tylko ja mam problem.
P.S. Pomarańczowy Twitter potwierdza awarię (kolejną!) sieci.
Sieć się ponownie wykopyrtnęła tak jak wtedy kiedy były "problemy z zasilaniem". W obu przypadkach ten sam powód ![]()
Oczywiscie ze sciemniaja. Zlozylem reklamacje i POTWIERDZILI ze usluga nie dziala. Tylko co z tego jak rozpatrzona pozytywnie a wciaz usluga nie dziala.
Dzis w iscie dzentelmenskim stylu okolo godziny 17:30 telefon utracil najpierw transmisje danych potem zasieg ZUPEŁNIE - nie dalo sie nawet zadzwonic na nr alarmowy. Po 5 minutach i 2 restartach wszystko wrocilo w tym VoLTE. !!!! Niestety minęło kilka godzin i ZNÓW NIE DZIAŁA(stan IMS w informacji o telefonie znów "nie zarejestrowano" i zrzuca do 3g kiedy rozpoczne polaczenie przy polaczeniu z LTE.
A jak u was?
Ręce opadają. Dobrze, że VoWiFi działa.
Zapewne długo jeszcze poczekamy na SMSy po WiFi.