- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam mieszkam 100 od światłowodu ponieważ w tamtym roku robili pół wsi i mnie nie podłączyli a jest około 70m do puszki od internetu i czy jest możliwość aby się podłączyć. Czarne kółko to miejsce puszki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kubaseyfax jeżeli to na pewno internet od Orange jest w pobliżu Ciebie to radzę skontaktować się z infolinią i tam dowiedzieć się o szczegóły, tu na forum niestety nic na to nie poradzimy.
PS.
Sprawdzałeś może tu UKE - Wyszukiwarka wpisując swój adres, być może jesteś w zasięgu innego operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
100 od światłowodu
@Kubaseyfax sprawdź tu Mapa zasięgu Orange | Orange Polska wpisz swój adres, jeżeli wyświetli się że jesteś w zasięgu to złóż zamówienie czy to przez czat, infolinię czy online przez stronę orange.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
100 od światłowodu
Niestety nie mam mnie w zasięgu nie ma jakiegoś podania albo czegoś innego ponieważ ten internet jest mi bardzo potrzebny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kubaseyfax jeżeli to na pewno internet od Orange jest w pobliżu Ciebie to radzę skontaktować się z infolinią i tam dowiedzieć się o szczegóły, tu na forum niestety nic na to nie poradzimy.
PS.
Sprawdzałeś może tu UKE - Wyszukiwarka wpisując swój adres, być może jesteś w zasięgu innego operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
100m od światłowodu
@Kubaseyfax sprawdzales czy ta puszka i podłączone do niej adresy znajdują się w projekcie POPC? Jeśli tak, to możesz tylko liczyć na dorejonizowanie, bo 70 m instalacji bez podbudowy słupowej to trudny temat.. Napisz na adres korespondencyjny w Skierniewicach
Orange Polska S.A.. ul. Jagiellońska 34, 96-100 Skierniewice. i opisz dokładnie sytuację. Zgłoś popyt na stronie Orange
https://www.orange.pl/view/sfh
Tyle możesz zrobić na dziś