- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatłowód Szczecin
To niech wejdzie ta szanowna postać na to forum i przeczyta na TCZEWSKIEJ w Szczecinie jest niezbędna modernizacja sieci i wymiana miedzi na światłowód. Wiem że ma to dyrektor w szanowanym poważaniu ale my mieszkańcy tej ulicy nalegamy o interwencję w trybie natychmiastowym. Dodam że mamy dosyć tego miedzianego internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na Tczewskiej w Szczecinie
@Gucio_Łannapisał(-a)
To niech wejdzie ta szanowna postać na to forum i przeczyta na TCZEWSKIEJ w Szczecinie jest niezbędna modernizacja sieci i wymiana miedzi na światłowód. Wiem że ma to dyrektor w szanowanym poważaniu ale my mieszkańcy tej ulicy nalegamy o interwencję w trybie natychmiastowym. Dodam że mamy dosyć tego miedzianego internetu.
Jak wiele innych ulic i miejscowości, inwestycja trwa, nie od razu wszystko da się zrobić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatłowód Szczecin
Tutaj juz 7 lat temu chodzili z Orange i pytali czy chcemy światło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatłowód Szczecin
u mnie dla przykładu inwestycja trwa już 9 miesięcy, rozpoczęli i nie skończyli rurki pozostawione na terenie posesji i ślad zaginął, a salon twierdzi że w najbliższym półroczu nie są planowane prace także w moim przypadku kontakt z osobą kompetentną jest jak najbardziej wskazany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A skąd masz pewność jaki rodzaj światłowodu byl kładziony? Nie wszystkie kable są do bezpośredniego podłączenia klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Swiatłowód Szczecin
jak skąd mam pewność? chyba wiem co rozpoczęli za prace na terenie mojej posesji bo sam ich wpuszczałem. położyli rury hdpe, w które mieli zaciągać mikrorurki, a później wdmuchiwać światłowód, ale od 9 miesięcy nikt się nie pojawił i do tej pory mam dziurę w podjeździe. wszystko zostało przygotowane pod światłowód widziałem rysunki tech. także najgorsze prace wykonane, zostało praktycznie wykonać przyłączenia na terenach posesji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie wymieniali kabel rozryli pół ogródka ale technik wie lepiej i twierdzi że to nie prawda. Skąd oni biorą tych "fachowców". więc tobie tez się wydawało że ktoś coś robił może jakieś zbiorowe halucynacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
z pewnością był to sen wyjątkowo realny, w którym mogłem nawet rozmawiać z wykonawcami, ale co ja mogę wiedzieć pewnie ta instalacja nie była do mnie uuuhahahaha
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »