- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
Światłowód z gniazdkiem mam już w domu , teraz czekam na innego technika na zarobienie go i podłączenie....niby mają oddać 30.12 inwestycje...ile czekaliście na podłączenie finalne (gniazdko i funboxa) ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
@Suchy_PL_ preinstalacje masz juz zrobiona wiec teraz czekasz az spadnie Twój adres. jak sie odda 30-12 to mozliwe ze nawet 31-12 zainstaluja i odpala Ci neta.
to juz kwestia wolnych terminow
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
A u mnie cały czas nic... Tylko wystają pomarańczowe kabelki z ziemi, jeszcze bez włożonego do nich światłowodu. Niestety prędkość wykonywania jakiejkolwiek inwestycji w tym państwie pozostawia wiele do życzenia. No cóż, jeszcze trochę będę się musiał jeszcze namęczyć z zawrotną prędkością LTE 1,5 mb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
@Suchy_PL_ ,,Wczoraj mój adres zagościł na tej liście" - to ile w sumie, od czasu wizyty pierwszych techników na słupach , czekałeś na zakończenie POPC?
@Suchy_PL_ ,,Cóż, chodził handlowiec tydzień temu i spisaliśmy zamówienie" - co?? Tak szybko? w październiku zaczęli budowę a już możesz podpisać umowę? Jaka firma robiła u ciebie POPC? - Nexera?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
W październiku zaczeli inwestycje a skonczyli z koncem listopada. 10 grudnia zdaje się jeździł handlowiec i spisalismy zamówienie, w zeszłym tygodniu pojawił się instalator by dociagnac światłowód lecz mieli zepsuty podnośnik i zrobili to 2 dni temu i podpisałem kolejne papiery, teraz czekam aż odpalą 30 grudnia infrastrukturę i po tym terminie mają finalnie odpalać usługi abonenckie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
Pomarańczowe to są światłowody doziemne 🙂 u nas tam gdzie kopali to takie kładli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
@Suchy_PL_napisał(-a)Pomarańczowe to są światłowody doziemne 🙂 u nas tam gdzie kopali to takie kładli.
Pomarańczowe to są raczej mikrorurki w które wdmuchuje się późnej światłowody.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
U nas były takie światłowody przy moim słupie które szly do klienta po drugiej stronie ulicy ....oglądałem je 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
Ok, nie mowie że nie ma światłowodów w pomarańczowej osłonie (izolacji ochronnej), ale niektórzy często mylą. 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód POPC2 Lębork
@Macrolo "Jaka firma robiła u ciebie POPC? - Nexera?" Przecież jest na początku posta napisane, że u kolegi POPC robi Orange