- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
zwracam się z pytaniem czy na ul. Kopciuszka w Dziekanowie Leśnym jest planowana budowa światłowodu Orange? (są słupy Orange). Z tego co się orientuję ulica ta była w wykazie POPC2 ale coś chyba utknęło i nigdzie nie ma informacji czy ten światłowód powstanie.
Na infolinii Orange mówią że nie wiedzą, czasem ktoś powie ze widzi w systemie jak by miała być możliwość przyłączenia. Straszny bałagan.
Podsumowując proszę o informację czy ten światłowód powstanie a jeżeli tak to jaki jest przybliżony termin realizacji.
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć sąsiad.
Sprawę budowy światłowodów w Dziekanowie śledzę od dawna. Byliśmy w planach POPC, ale już dawno spadliśmy z tej listy, momo., że opis jest inny ( w trakcie realizacji)
Rozmawiałem w tej sprawie z osobami kompetentnymi i na dzień dzisiejszy nie ma żadnych planów inwestycyjnych dla naszych ulic. To info z dobrego źródła. W razie pytań, pisz...
Podpowiem jeszcze, że Twoje szanse wzrosną jeśli na Rolniczej na, słupie zobaczysz krzyżak zapasu i OPP Orange pod warunkiem tego, że mieszkasz w kilku domach od tej ulicy. Czasem takie twory powstają....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód - Dziekanów Leśny ul. Kopciuszka
Nie wiem czy dobrze adres wpisałem, według TEJ mapy, termin planowanego uruchomienia światłowodu to 26.06.2026.
W opisie jest jako Planowany.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lightsabre ulica jest/była podana do POPC ale czy w ramach POPC orange to wybuduje to już nie wiadomo.
najprościej zapytać tych z CPPC czy operator wybuduje w ramach POPC
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak rzeczywiście na tej mapie rak jest, natomiast ja znalazłem mapę tez jakaś rządową, na której jest tu biała plama a dwie ulice dalej światłowód jako planowany. Może ktoś z Orange to potwierdzić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć sąsiad.
Sprawę budowy światłowodów w Dziekanowie śledzę od dawna. Byliśmy w planach POPC, ale już dawno spadliśmy z tej listy, momo., że opis jest inny ( w trakcie realizacji)
Rozmawiałem w tej sprawie z osobami kompetentnymi i na dzień dzisiejszy nie ma żadnych planów inwestycyjnych dla naszych ulic. To info z dobrego źródła. W razie pytań, pisz...
Podpowiem jeszcze, że Twoje szanse wzrosną jeśli na Rolniczej na, słupie zobaczysz krzyżak zapasu i OPP Orange pod warunkiem tego, że mieszkasz w kilku domach od tej ulicy. Czasem takie twory powstają....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Dzięki za informację, mam blisko do Rolniczej ale z tego co obserwuję i tak Orange zatrzymał się gdzieś w okolicy placu zabaw w Kiełpinie. W takim razie podpisuję umowę z lokalnym operatorem. Pozdrawiam, miłego dnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lightsabre czekałem, pytałem i tak samo zrobilem