Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana prędkości światłowodu z 300 na 600

ROZWIĄZANE
IreneuszCD
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Tak realnie patrząc, to coraz mniej zaufanych sprzedawców jest, ja nie znam obecnie żadnych

Młodzi tak kręcą, że aż strach do salonu iść, liczy się pozyskany klient, trzeba sporo wiedzy mieć, by się nie dać nabrać, dodając że gro nie czyta umowy i podpisuje w ciemno, finał bywa czasem kiepski, pomagam znajomym jak tego nie ogarniają

zbynak1234
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

Do tego podpisując umowę w salonie nie mamy 14 dni na wypowiedzenie bez podania przyczyny - u mnie taki sposób jest na samym końcu.

Na pierwszym miejscu zakup przez internet, gdzie można na spokojnie przeanalizować warunki i promocje, a w razie czego w ciągu dwóch tygodni zrezygnować.

marcin0216
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

@zbynak1234napisał(-a)

Na pierwszym miejscu zakup przez internet, gdzie można na spokojnie przeanalizować warunki i promocje, a w razie czego w ciągu dwóch tygodni zrezygnować.

Ba, nawet więcej. W ogóle nie trzeba akceptować e-umowy jeśli cokolwiek (np. w podsumowaniu opłat czy innych zapisach) się nie zgadza. Nie będzie od czego odstępować

Natomiast w kontekście obowiązujących promocji, Twój doradca sprawdzi co tam na koncie masz i pewnie zaproponuje to co może

duda0senator
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
Solution

Dokładnie tak, wczoraj rozmawiałem na infolinii, zgłosiłem temat, dzisiaj otrzymałem propozycje przedłużenia komórki i nowej umowy na Orange Love z dotychczasową prędkością,  z dniem dzisiejszym obie umowy, udało się jeszcze dostać rabaty więc sprawa zamknięta. Mam nadzieję że na 24 miesiące mam spokój. 

pirenej

@duda0senatornapisał(-a)

otrzymałem propozycje przedłużenia komórki i nowej umowy na Orange Love z dotychczasową prędkością,  z dniem dzisiejszym obie umowy, udało się jeszcze dostać rabaty więc sprawa zamknięta.

jak to zamknięta? Przecież chciałeś zwiększyć do 600 i tak zatytułowałeś sprawę.

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

@pirenej  to widzisz... już zna przynajmniej jednego, choć z infolinii

duda0senator
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

No tak, ale zmiana prędkości na wyższą była środkiem a nie celem do zrównania terminów obowiązywania obu umów. Wcześniej w salonie powiedziano mi, że jedyny sposób to przejście na wyższą prędkość. Okazało się jednak, że nie jest to konieczne a 300 w zupełności mi wystarcza więc zostało po staremu. Obie umowy właśnie dzisiaj  wystartowały i mam to z głowy na najbliższe dwa lata, dlatego temat zamknąłem. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moim wątkiem.

pirenej

no to sobie poradziłeś. Ale nie znikaj, bo jak sobie poradziłeś, to i innym możesz doradzić.