- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy - 5 abonamentów komórkowych
@muddy zastanów się jaka dyspozycję dałeś oo okresie umownym. To ważne, abyś wiedział co robić. Opcje są dwie: jedna, przeniesienie na karty, a druga do innego operatora.
O ile z pierwszą nie będzie problemu, restart telefonu i ok...o tyle druga......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@muddynapisał(-a)Update: stało się, dziś ostatni dzień korzystania z usług abonamentowych Orange, po 22 latach i 7 miesiącach. Nikt nawet nie zadzwonił z ŻADNĄ propozycją, nawet słabą (oczywiście mam włączoną zgodę na kontakt w celach marketingowych).
Wczoraj sam podjąłem inicjatywę: zapytałem o ofertę w salonie, na czacie Mój Orange oraz przez BOK *100. Wszędzie oferta standardowa: 1×70zł+4×50zł = 270zł. Widać algorytmy Orange uznały, że jestem kiepskim klientem.
Zostaję oczywiście na forum 🙂
nie miałeś żadnych kodów rabatowych w moj orange? (może 5zł lub 10zł ugrałbyś na numerze a w najlepszym razie nawet 15zł)
abonamenty pod główną marka są dziś mało opłacalne.
ja proponuje w takich przypadkach jak u Ciebie przejście do nju mobile np za 5 numerów wychodzi 91zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
We flexie mógłbyś mieć za 110 zł 150GB do podziału, ale do każdego numeru ekstra esim bezpłatnie. Lub 95 zl i 75 GB do podzialu, podobnie z dostępna esimka za free.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marcin0216 w kilku poprzednich wpisach napisałem już, dlaczego flex (oraz nju) odpada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
może i masz rację.. ale od grudnia dało się zapomnieć o szczegółach 😋
- « Poprzedni
- Następny »