- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocje Funpack na święta.
Witam serdecznie, w styczniu kończy mi się umowa w Orange na TV i internet 300 Mega. Obecnie w UPC jest fajna promocja pakiet MAX ponad 150 kanałów TV + HBO i HBO Go na całą umowę bez dodatkowych opłat i internet 300 Mega. To wszystko jest za 90 zł Umowa na 2 lata. Czy jest w Orange jakaś porównywalna promocja ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oczywiście, że zależy mi na ofercie porównywalnej cenowo i jakościowo. Na infolinii oferta jest właściwie taka sama jak na stronie. Pakiet bogaty z HBO internet 300 mega to blisko 160 zł. Oferta Orange nie wygląda zachęcająco.... Tym bardziej, że w UPC w pakiecie MAX są kanały Polsatu (sport, Play itd.). Orange ma dekoder 4K... tylko jak nie lubię sportu to nie ma co w tym 4k oglądać. Z kolei UPC ma bardziej rozbudowane usługi wokół TV, tego mi brakuje w Orange. Jest taka funkcja w UPC jak nagrywanie seriali, czy dostęp do archiwalnych programów na 7 dni wstecz.
Biorąc wszystko pod uwagę to Orange wypada bardzo blado....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cena ceną, ale np nagrywanie seriali mogli by wprowadzić (dekoder wyszukuje kolejne odcinki serii i je nagrywa, pomijając powtórki),albo Catch UP TV. Z resztą kiedyś działała to w ograniczonym zalesie w Orange (kanały TVP i jeszcze` jakieś inne) ale zostało wyłączone. W UPC ponad 100 programów można oglądać do tygodnia wstecz. W tych tematach, żadna zgoda nie jest potrzebna a też jest d... i kamieni kupa.
Wiem, że się żalę, ale za mało innowacji jest w Orange, już z 4-5 lat temu w UPC można było programować nagrywanie w dekoderze zdalnie przez aplikację mobilną i stronę internetową. Myślę, że nie tylko mi takich funkcji brakuje w Orange.
A jako, że jest to oficjalne forum, to może ktoś na górze podejmie odpowiednie decyzje aby takie funkcje wprowadzić, które konkurencja ma już od kilku lat 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W 4 k nic nie ma. Kanał Festiwal 4K z operami, jazzem i muzyką klasyczną...... ile jest odbiorców takich treści.... Jest jeszcze Evelen 4k. Jak nie przepadam za sportem (czasami obejrzę siatkówkę ale ta jest na Polsacie sport) to nie ma kompletnie nic.....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie darmowych treści jest jak na lekarstwo.... Jest jeszcze netflix, tylko trzeba płacić dodatkowo 50 zł i do tego nie jest potrzebny dekoder Orange. Jak ktoś ma TV z 4K to ma na 99% smart TV z dostępem do netflixa. Więc 4K to na razie mrzonki, kiedy nie ma kanałów TV w 4K.