- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love - przedłużenie umowy a świąteczna promocja.
Temat wydzielony z Orange Love - przedłużenie umowy. - moderator Kinga.
Witam
13 grudnia kończy mi się umowa na Orange Love( internet,tel.stacjonarny,komórka),15 stycznia na jeden tekefon komórkowy.Dwa miesiące temu miałam telefon z propozycją przedłużeni umowy.Chciałam dołączyć ten osobny telefon do oferty Love, kolsultantka powiedziała że jeszcze za wcześnie żebym poczekała.Po miesiącu nastęny telefon i stwierdzenie że takie połączenie jest niemożliwe.Teraz skoro zbiża się termin zadzwoniłam sama,usłyszałam propozycję abonament 135 zł z Love i telewizor za złotówkę, do tej pory płaciłam 124,50 za love i oddzielną komórkę.Wogóle nie można się dogadać ,po co mi telewizor,niby za darmo ale wyższy abonament czyli trzeba za niego płacić i teraz nie ma innej opcji .Pan powiedział że jak umowa wygaśnie i nie podpiszę nowej to nadal będę płacić tyle samo co w starej i jak skończy się ta promocja to podpiszę sobie nową.Odnoszę wrażenie że na infolinii pracują osoby niekompetentne i nie potrafiące udzielić informacji. Może ktoś doradzi jak dalej postępować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love - przedłużenie umowy.
Obawiam się, że konsultant powiedział ci prawdę - teraz jest promocja z telewizorami i już. Jeśli w umowie masz na pewno (sprawdź!), że po okresie umowy przechodzisz na kolejne 6 miesięcy na dotychczasowych warunkach, to lepiej poczekać.Tyle, że może powstać pewne zamieszanie (patrz:https://nasz.orange.pl/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/Abonament/page/1/thread-id/17715)
Ja też teraz czekam aż sytuacja się wyklaruje;)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sarpitnapisał(-a)Odnoszę wrażenie że na infolinii pracują osoby niekompetentne i nie potrafiące udzielić informacji. Może ktoś doradzi jak dalej postępować.
Nie rozumiem dlaczego tak twierdzisz. Konsultant poinformował Cię o obecnie trwającej promocji, a ty go nazywasz niekompetentnym.
Na tą chwilę nie ma innej promocji, oferta Love podrożała około lipca 2019 r. Rabaty utrzymaniowe, które były wcześniej zostały zawieszone w związku z promocją świąteczną i tyle. Jeśli nie odpowiada Ci ta promocja to poczekaj na inną, która pojawi się pewnie po świętach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli każda z trzech osób mówi co innego to gdzie kompetencja?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sarpit Z tego co piszesz to informowali dobrze. W chwili obecnej w związku z ofertą świąteczną, wspomniane rabaty są zawieszone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Osoba, która dzwoniła do Ciebie zwykle ma ofertę w stylu "dziś i teraz" czasem z opcją dostępności danej oferty przez kilka dni naprzód. Jeśli ktoś z Orange obiecuje Ci, że za miesiąc będzie tak samo - to jest niewiarygodne. Wszystkie promocje mogą być odwołane z dnia na dzień.
Co już @Arti_Kn_Pl pisał w tym wątku, w okolicach wakacji ceny usług poszły nieco w górę, zarówno jeśli chodzi o usługi stacjonarne i mobilne. Jeśli dla Ciebie łączna cena wszystkich usług jest najważniejsza - propozycja pozostania na starej umowie może być bardziej korzysta. W nowej ofercie z hasłem więcej za więcej - jest coś więcej chociaż co do ilości GB na komórkach. Jeśli do usług stacjonarnych masz telewizję i dekoder ICU100 lub IWU200, to jest darmowa funkcjonalność multinagrywarki. Jeśli masz światłowód i prędkość do 100, w najtańszej opcji jest opcje wariant do 300. W niektórych wariantach jest też większy upload.
A jeśli podwyżki w Orange Ci się nie podobają, zawsze można wyrazić swój sprzeciw "nogami" - tylko konkurencyjne firmy też powoli podnoszą ceny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 jeżeli pracownicy orange tu piszą że wrócą rabaty tj powitalny czy utrzymaniowy to tak chyba bedzie, jak informują to na jakiejś podstawie.
Chyba że masz nowsze informacje 😜😜😜
A jak nie to po prostu nie wymyślaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Założymy się, że nie wrócą równo 27.12? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love - przedłużenie umowy a świąteczna promocja.
@Piotrekk85 no nie wrócą równo 27.12.
a kto powiedział ze wrócą tego dnia?
no to jak wiesz kiedy wrócą to powiedz, będziemy tutaj wszyscy mądrzejsi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniaknapisał(-a)Obawiam się, że konsultant powiedział ci prawdę - teraz jest promocja z telewizorami i już. Jeśli w umowie masz na pewno (sprawdź!), że po okresie umowy przechodzisz na kolejne 6 miesięcy na dotychczasowych warunkach, to lepiej poczekać.Tyle, że może powstać pewne zamieszanie (patrz:https://nasz.orange.pl/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/Abonament/page/1/thread-id/17715)
Ja też teraz czekam aż sytuacja się wyklaruje;)
W umowie Orange Love jest opcja o automatycznym przedłużeniu umowy o koleje 6 m-cy z opłatami abonentowymi jak w ostatnim miesiącu umowy,a w tm telefonie co jest oddzielnie tego nie ma.Jest o automatycznym przedłużeniu na czas nieokreślony i w punkcie 3.Minimalny okres wymagany do skorzystania z usługi na warunkach promocji stanowi okres w którym został zawarty aneks.