- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na charakter omawianego zagadnienia, został przeniesiony z kategorii Abonament (etykiety: klient indywidualny, telefon komórkowy, internet mobilny, umowa) - Moderator Wiktor ◄
Czy jest możliwość przedłużenia umowy na dotychczasowych warunkach?
Obecnie (stare Orange Love) na numerze komórkowym mam podstawowy pakiet 3 GB internetu i "lejek" 5 MBit/sek.
Nowe Orange Love w wersji "Standard" (99,99zł/m) ma całe 5 GB internetu (z lejkiem 16 kb/s? - nie jestem pewien); kolejny pułap to wersja "Extra" (149,99zł/m) - czyli 10 GB internetu z lejkiem 1Mbit/sek.
Za obecny pakiet Love płaciłem przez pierwszy rok ~70zł i drugi ~100zł. Reasumując: podwyżka ceny przy ostrym obcięciu internetu w telefonie (telewizja w podstawowym pakiecie bez zmian).
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym wcześniej aby mieć wyższy lejek trzeba bylo wykorzystać schodki czyli zapłacić extra 20 zł. Różne są opinii czy obecnie jest lepiej czy gorszej. W pierwszej edycji Love mogłoby być bez schodów ale to już z półtora roku nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym wcześniej aby mieć wyższy lejek trzeba bylo wykorzystać schodki czyli zapłacić extra 20 zł. Różne są opinii czy obecnie jest lepiej czy gorszej. W pierwszej edycji Love mogłoby być bez schodów ale to już z półtora roku nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe (gorsze) Orange Love (internet w telefonie)
A nie masz w umowie automatycznego przedłużania warunków na kolejne (i kolejne) 6 miesięcy?