- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kończy mi się umowa - co robić?
@Praziomeknapisał(-a)Mam Love 3 usługi w tym opłacam C+ Premium. Bez C+ i Eleven to bez sensu płacić ok 240 zł.
Nie ma Love 3 usługi w konfiguracji że światłowodem.
Napisz najpierw co dokładnie masz. Jest to love standard plus dodatkowe pakiety tv czy jest to love extra plus dodatkowr pakiety a może love premium plus dodatkowe pakiety?
Bez wiedzy co masz można tu sobie dyskutować
Eleven zarqz bedzie za free na 24mc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do końca umowy jeszcze kawał czasu.
Orange musiałby zrobić rewolucję do tego czasu w usłudze tv abym był zainteresowany jej przedłużeniem.
Na tą chwilę spoglądam w stronę operatorów proponujących szerszy wachlarz kanałów i do tego posiadających w dobrych cenach usługi streamingowe.
Orange coś się właśnie w tym przypadku zabetonował ( telewizja, dodatkowe usługi premium i brak Orange TV na Google TV..)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 To wiem jest taki problem że Orange nie podpisze ze mną umowy o sat bo mi się nie należy oferta bo mam światłowód 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niby po co chciałbyś brać umowę na TV SAT od operatora telekomunikacyjnego??? Na co ci taki pośrednik? Nie to miałem na myśli. Umowę na TV SAT podpisuje się z firmą świadczącą takie usługi, nie widzę żadnego sensu w szukaniu dodatkowych pośredników: ani nie jest przez to taniej, ani wygodniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAnapisał(-a)Nie ma Love 3 usługi w konfiguracji że światłowodem.
...
W jakim sensie nie ma? Oryginalnie Love to były nawet cztery usługi: internet, telefon stacjonarny, telefon komórkowy i telewizja. Ponieważ niektórzy ignorują telefon stacjonarny, to może im wychodzić że są trzy usługi (komórka, internet i telewizja).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
@PARANOJAnapisał(-a)Nie ma Love 3 usługi w konfiguracji że światłowodem.
...
W jakim sensie nie ma? Oryginalnie Love to były nawet cztery usługi: internet, telefon stacjonarny, telefon komórkowy i telewizja. Ponieważ niektórzy ignorują telefon stacjonarny, to może im wychodzić że są trzy usługi (komórka, internet i telewizja).
Co drugi klient nie wie co ma za usługi. Pytasz się, mowisz mu Co ma a ten patrzy na Ciebie jak na debila 😆
- « Poprzedni
- Następny »