Nie można wyświetlić tego widżeta.

Kończy mi się umowa - co robić?

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1300
  • 3150
  • 31

@Praziomeknapisał(-a)

Mam Love 3 usługi w tym opłacam C+  Premium. Bez  C+ i Eleven to bez sensu płacić ok 240 zł.

Nie ma Love 3 usługi w konfiguracji że światłowodem. 

Napisz najpierw co dokładnie masz. Jest to love standard plus dodatkowe pakiety tv czy jest to love extra plus dodatkowr pakiety a może love premium plus dodatkowe pakiety?

Bez wiedzy co masz można tu sobie dyskutować 

Eleven zarqz bedzie za free na 24mc

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 96
  • 355
  • 0

Do końca umowy jeszcze kawał czasu.

Orange musiałby zrobić rewolucję do tego czasu w usłudze tv abym był zainteresowany jej przedłużeniem.

Na tą chwilę spoglądam w stronę operatorów proponujących szerszy wachlarz kanałów i do tego posiadających w dobrych cenach usługi streamingowe.

Orange coś się właśnie w tym przypadku zabetonował ( telewizja, dodatkowe usługi premium i brak Orange TV na Google TV..)

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6588
  • 16681
  • 89

@j131  To wiem jest taki problem że Orange nie podpisze ze mną umowy o sat bo mi się nie należy oferta bo mam światłowód 🤗

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6823
  • 27974
  • 224

@Citi2017 

Niby po co chciałbyś brać umowę na TV SAT od operatora telekomunikacyjnego??? Na co ci taki pośrednik? Nie to miałem na myśli. Umowę na TV SAT podpisuje się z firmą świadczącą takie usługi, nie widzę żadnego sensu w szukaniu dodatkowych pośredników: ani nie jest przez to taniej, ani wygodniej.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6823
  • 27974
  • 224

@PARANOJAnapisał(-a)

...

W jakim sensie nie ma? Oryginalnie Love to były nawet cztery usługi: internet, telefon stacjonarny, telefon komórkowy i telewizja. Ponieważ niektórzy ignorują telefon stacjonarny, to może im wychodzić że są trzy usługi (komórka, internet i telewizja).

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1300
  • 3150
  • 31

@j131napisał(-a)

@PARANOJAnapisał(-a)

...

W jakim sensie nie ma? Oryginalnie Love to były nawet cztery usługi: internet, telefon stacjonarny, telefon komórkowy i telewizja. Ponieważ niektórzy ignorują telefon stacjonarny, to może im wychodzić że są trzy usługi (komórka, internet i telewizja).

Co drugi klient nie wie co ma za usługi. Pytasz się, mowisz mu Co ma a ten patrzy na Ciebie jak na debila  😆