- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kończy mi się umowa - co robić?
Hej ludzie w lutym kończy mi się umowa i jest? Problem nie wiem co robić, bo mam pakiet love z tv, ale jak wziąć tv skoro Orange nie może gwarantować żadnych stacji tv tu gdzie kropki, czyli prawie wszędzie to kanały niegwarantowane. Co robić? Po polecacie? Bo pakiety tv coraz droższe, ale nie gwarantowane. A podczas trwania umowy nie obniżą rachunku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak się zastanawiam. Może po prostu nie brać TV XD?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 jeżeli Tobie obecne warunki odpowiadają, to przedłużaj. Tym, że są kanały niegwarantowane, to zabezpieczenie, jak by nadawca zrezygnował, a Orange nie chce ponosić kosztów w przypadku rezygnacji. Raczej stawiam, że więcej jak ze dwa kanały nie zrezygnują w ciągu roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najprościej nic nie robić. Umowa przejdzie na czas nieokreślony i będziesz ją mógł rozwiązać w każdej chwili z miesięcznym wypowiedzeniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem skąd masz taką wiedzę i kłócił się nie będę. Ja jestem na umowie bezterminowej i opłaty mi z tego powodu nie wzrosły. Jeśli @Citi2017 jest zainteresowany wysokością opłat, to przecież wie gdzie pytać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No miałem AXN np i kanały zablokowali a za nie 4 filmowych nie dali a opłat nie obniżyli w abonamencie za usunięcie kanałów a usuniętych jest więcej 🤷♂️ o to tylko chodzi. Mam takie wrażenie że Orange cofa się w rozwoju tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017napisał(-a)No miałem AXN np i kanały zablokowali a za nie 4 filmowych nie dali a opłat nie obniżyli w abonamencie za usunięcie kanałów a usuniętych jest więcej 🤷♂️ o to tylko chodzi. Mam takie wrażenie że Orange cofa się w rozwoju tv
Axn w orange love standard (inaczej w OLExtra) nie masz, jeżeli były teraz to pewnie było "otwarte okno".
Co do gwarantowanych kanałów to w sumie nic sie dzis nie zmienilo jak podpisywales 2 lata temu umowe to miales to samo w zapisie. Zabrano Ci jakieś kanały w ciągu tych 2 lat?
Jezelj jakis nadawca sie wycofywal to orange w to miejsce dawało jakieś alternatywne kanały.
Nie pamiętam daty kiedy orange wpisał w umówie ze na czasie nieokreślonym opłaty zwiększa się o 10zl (na pewno V-2023 juz ten zapis byl)
@Citi2017 sprawdz na podsumowaniu warunków umowy czy dojdzie Ci oplata +10zl i czy nie był przyznany jakiś rabat na 24mc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 jak zwykle po swojemu doradczę dobrego handlowca..😉
- « Poprzedni
- Następny »