- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy uważacie propozycję przedłużenia mojej umowy za korzystną ?
Policzyłem ; z tym co mi wczoraj zaproponowali to średnia opłata na miesiąc wychodzi 147 zł .
A teraz płacę 145 zł . Czyli oferta nie jest taka zła ....
przy czym w tej cenie jest komfortowy pakiet tv zamiast pakietu optymalnego ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli uważasz że coś zyskujesz, to przedłużaj, IMHO nie ma to sensu ale to Twoja umowa i Twoja decyzja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli nie przedłuży umowa przejdzie na czas nieokreślony z abo wyższym o 10 zł, traci rabat za domek 20 zł bo był na 24 mc. Czyli wzwyżka o 35 zł. umowa jest z listopada 2023 więc już na nowych warunkach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl: oczywiście możesz mieć rację, ale przecież tego nie wiem na pewno, bo i skąd - to tylko wie OP i Operator. Tak czy owak, jeszcze do terminu w którym decyzję czy przedłużać czy pozostać na warunkach bezterminowych trzeba będzie podjąć jest jeszcze pół roku - do tego czasu mogą się pojawić korzystniejsze oferty. Oczywiście mogą się też nie pojawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoń na infolinie lub napisz na czacie, zapytaj czy nie da sie zrabatowaź opłaty za domek za całe 24 miesiące, są bardzo duze szanse ze sie uda:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poczekałbym na kupony w MO i ewentualnie wtedy przedłużał, oferty zmieniają się co kwartał lub co pół roku więc jeśli podpiszesz teraz to coś Cie ominie....a co tego nigdy nie wiadomo 😄
Twoja umowa Twoja decyzja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)Poczekałbym na kupony w MO i ewentualnie wtedy przedłużał, oferty zmieniają się co kwartał lub co pół roku więc jeśli podpiszesz teraz to coś Cie ominie
oni to wiedzą i wyłuskują naiwnych. Mówiłem, że naciągacze. Umowę się przedłuża samemu, a nie, bo ktoś namawia. I jeszcze każe się decydować już zaraz, teraz, w trakcie rozmowy, wystarczy, że powiesz głośno TAK. O! NIE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie demonizowałbym tego sposobu przedłużania umowy aż tak bardzo.....tam też pracują ludzie:D
Zawsze w trakcie takiej rozmowy warto zapytać o możliwość wysłania i zaakceptowania uzgodnionych warunków przez maila wtedy też można sprawdzić czy wszystko się zgadza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)w trakcie takiej rozmowy warto zapytać o możliwość wysłania i zaakceptowania uzgodnionych warunków przez maila wtedy też można sprawdzić czy wszystko się zgadza.
no właśnie chyba nie. Każe zaakceptować co wytrajkocze (z sakramentalnym "oczywiście ta prędkość pozostaje bez zmian") a przez email nie-da-sie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do tego większość jest bardzo nachalna.