- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim dziewczyny nas od zwiedziły Kinga i Asia a czemu brak @Rafał , @Wiktor , @Wojciech i @Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonimnapisał(-a)Cześć @livr , raczej jutro padnie rekord...chyba że się włączy więcej osób. Pewnie czytają, jak fajną bajkę do poduchy Jeszcze nigdy tak nie było, odkąd tutaj jestem...nie bolą Was buzie od tego "gadania"?
Od gadania nie, ale od śmiechu tak, tak,tak 😂😂😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Na chwilkę was opuszczę ale niebawem się znów pojawię. Nie przekroczcie tylko 1 k beze mnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewkanapisał(-a)
@Anonimnapisał(-a)Cześć @livr , raczej jutro padnie rekord...chyba że się włączy więcej osób. Pewnie czytają, jak fajną bajkę do poduchy Jeszcze nigdy tak nie było, odkąd tutaj jestem...nie bolą Was buzie od tego "gadania"?
Trzeba Ewcia trenować mięśnie brzuszka HAHAHAHA
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Obiecałem "ozdoby"
będzie jeszcze jedno drzewko w domu, ale czeka na ubranie, dopiero co przywiezione.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArturnapisał(-a)Na chwilkę was opuszczę ale niebawem się znów pojawię. Nie przekroczcie tylko 1 k beze mnie
@ketrasaArtur zwiewa przymulony. Ty się poprawiaj, a nie mykaj!
@Misiek62 , śliczności...wnuczęta będą zachwycone
A Ty @DawidOrange więcej gadaj. Tak, by przepona pracowała, bo my się naprodukowaliśmy. Dawaj więcej czadu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArturnapisał(-a)
@wscieklaewkanapisał(-a)
Trzeba Ewcia trenować mięśnie brzuszka HAHAHAHA
Co racja to racja @ketrasaArtur 🙂 więc na tą chwilę siadam i zaczynam trening 🤗 a Wy tu sobie trenujcie paluszkami po klawiaturce Pa, pa, pa 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonimnapisał(-a)
@Citi2017napisał(-a)@Anonim aż tak wygłodzony jesteś 😄
@Citi2017 , sam się @Anonim pochwalił, ze jest szczupły. Wszystko, co dobre, oddaje pieskom Do rogacza ma daleko, bo kawaler...chyba że taki z niego "diabełek z rogami" . Pamiętam, że mieliśmy bandę, która chodziła po Herodach ze swoimi atrybutami i własną inscenizacją tekstową do wyuczenia. A potem na styku "wpływów" przepychanki z inną bandą. @Anonim nadałby się na takie wcielenie diabła ze swoją sylwetką
Ten reniferek oddaje mnie z postury 🙃 Jakie mam wcielenie... tego nie powiem 😎