- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy [powrót Artura z wakacji]
ho ho, nawet poszpiegować w spokoju nie można! 😛 Zaległych zadań przez leniwy urlop nazbierało się mnóstwo, ale powoli wracam... : ))))))))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pablo_ck napisał(-a):
@Artur o proszę jakie nowy "wakacyjny" avatar 🙂
Też zauważyłem, że zadowolony i "pstryknąłem" fotkę
No i żyje!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wracaj wracaj bo u boku takiej pięknej kobiety odpoczywałeś to pewnie naładowałeś akumulatory na 101%. Dla mnie wakacyjne wyjazdy z żoną są zawsze odskocznią od wszystkiego.......chociaż w tamtym roku będąc w Portulagi cały czas byłem z Wami na NO 😜 I raz za to dostałem od żony po uszach 😜 😜 Ale.......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Piotrekk85dla mnie Blogi Orange to super okres 8 lat....NO to taka "dziewica" Orange 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Rafał napisał w zamkniętym już temacie, że: "Rzeczywiście, wybaczcz @burebusek się zapędziłem. Zamykam temat, rankingi wróciły i można sobie je już podglądać. Zostaje jeszcze kwestia rozwiązania tematu pogody ... "...
@Rafał,no cóż, pogoda jest zawsze, tylko ludzie nie "dostrajają" ubiorów do aury Dla mnie najważniejsza jest przede wszystkim pogoda ducha Tej wersji się trzymajmy na NO i poza nim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Dokładnie @Anonim. Już napisałem do przyjaciół Władimira P. Jutro mamy za oknem śnieg 😜 Ja tam zimę lubię...buty zimowe, szalik i czapka przyszykowana na jutrzejszy poranek 🙂 W tym roku nie będzie mega ciepłego lata.......tak mi natomiast mówił wczoraj prezez Jarosław.......nie ma pieniędzy w skarbie państwa i nie ma czym grzać 😜 😜 Dobrze że kolor pomarańczowego logo Orange ogrzewa mnie każdego dnia....a mam nawet Wasz polarek...oj ma on już kupę lat ale grzeje ekstra 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Mnie ma w sumie co ogrzewać, więc narzekać nie powinienem, ale i tak wolę jak jednak jest cieplej, będzie można przerzucić się na rower do pracy i nieco zmniejszyć objętość masy naturalnie ogrzewającej 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
pablo_ck napisał(-a):
@Anonim - Nie wiem dlaczego ale jak widzę taki rower to przypominają mi się jadące zakonnice z filmu "U Pana Boga w ogródku" 😄