- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Jak @Piotrekk85 będzie chciał to odpiszę.Na pewno podgląda nasze poczynania .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Przeniesione z tematu Połączenie Funboxa 3,0 z tunerem ICU100 przy pomocy extendera . - moderator Kinga
@ketrasaArtur są tacy co mówią, że jeśli coś w necie się pojawi, to nawet gdybyś za chwilę usunął jest już zreplikowane w wielu kopiach i w jakiejś liczbie wersji, baz itd. itp.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Ja daję zajedzie naszemu zespołowi NO:
Niech coś zadziałają w sprawie świąt:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArturnapisał(-a)@Anonim już nie ten czas. Nie mam zdrowia do małych dzieci. Nieprzespane noce itp ....
@ketrasaArtur , ja w Twoim wieku nie próżnowałem. Wiesz, że popełniasz grzech zaniechania i zachowujesz się, jak pies ogrodnika?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)@-brtk- witaj nie ciągnij tematu na temat Piotra czemu go nie ma nie róbmy takich dyskusji po prostu wesoło pogadajmy jakie plany na święta masz itp a i dzięki za to że tam na tym poście pomogłeś
Z całym szacunkiem, ale ktoś zapytał, to napisałem po jakiej sytuacji go nie na. Ja też dostałem "reprymendę" od modów, za niby czepianie się go. Tylko, że nikt się go nie czepiał, tylko chciał wyprowadzić z błędu, w którym jak widać po wynikach tkwił. Jeszcze się obraził, odpocznie i wróci, bo dużo dobrego wprowadził do społeczności, ale tematu pingu niech nie rusza i nie wbija kija w mrowisko. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim nie narzekaj. Swoje już zrobiłem, więcej nie potrzeba Mam znajomych dużo starszych ode mnie, którzy mają tylko po jednym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Przeniesione z tematu Połączenie Funboxa 3,0 z tunerem ICU100 przy pomocy extendera . - moderator Kinga
@Misiek62napisał(-a)
@Anonim kurcze, nie będę tu ujawniał wszystkiego o sobie 😛
@Misiek62 , @ketrasaArtur chciał robić dla Ciebie za "adwokata diabła", a Ty nic złego nie robiłeś. Zobacz na emotki...one są jak kabaretowy żart...nie ma na niego kwitów