Pogaduchy

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Najważniejsze, to znać swój organizm i na co można sobie pozwolić. A nie zgrywać twardziela bez odpowiedniego ubioru...i roznosić "ptasią grypę"Emotikon: Język

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Grypy nie miałem z 20 lat, tej zimy nawet kataru, mrozik przyjdzie to wirusy wyginą, jadam czosnek/cebulę to antybiotyki zbędne, dopiero co ze Sportowej Doliny (Sucha Góra) wróciłem na MTB, trochę ruchu nie zaszkodzi, teraz kawa a po obiedzie spacer z pieskiem, zima nie straszna.

Takiego pieska mam, zwie się Axa ;)Takiego pieska mam, zwie się Axa 😉

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2060
  • 6124
  • 109

Pogaduchy

Piękny owczarek! Oj, gdybym miał takie futro to i na mrozy bym nie narzekał 😛

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 640
  • 1608
  • 21

Pogaduchy

No @Artur  , aleś mnie zaskoczył!

Moja żona namieszała jakiś zajzajer ,bez odcedzania,  po wypiciu jednej łyżki skręcało mnie z 15 minut... 😞

A tu widzę że po odcedzeniu powinno być całkiem, całkiem...

Myślę że jeżeli zastąpię ocet jabłkowy winem jabłkowym wytrawnym  swojego wyrobu to powinno być OK. 

No bo skąd wziąć ocet jabłkowy bez konserwantów? Zadanie nie do przeskoczenia! 

Jeden problem - za 2 tygodnie to już będzie po grypie.... 😄

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 182
  • 1076
  • 27

Pogaduchy

@Anonim napisał(-a)

Grypy nie miałem z 20 lat, tej zimy nawet kataru, mrozik przyjdzie to wirusy wyginą, jadam czosnek/cebulę to antybiotyki zbędne, dopiero co ze Sportowej Doliny (Sucha Góra) wróciłem na MTB, trochę ruchu nie zaszkodzi, teraz kawa a po obiedzie spacer z pieskiem, zima nie straszna.

Takiego pieska mam, zwie się Axa ;)Takiego pieska mam, zwie się Axa 😉

@Anonim Ale pięęęękny psiak 🙂 Nie zabierasz psiaka na wycieczki rowerowe ?

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Niestety luzem nie biega, tylko na smyczy, szkoda by było jakby uciekł i zaginął, jeden już mi poszedł w świat i nie wrócił, też Owczarek 4 letni i 3 lata temu pobiegł w świat.KayaKaya

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 640
  • 1608
  • 21

Pogaduchy

@Anonimnapisał(-a)

Niestety luzem nie biega, tylko na smyczy, szkoda by było jakby uciekł i zaginął, jeden już mi poszedł w świat i nie wrócił, też Owczarek 4 letni i 3 lata temu pobiegł w świat.

Ładny piesek... Szczęśliwy kot

Jeżeli dorosły pies pójdzie przed siebie i nie wróci to nie ma co go żałować, prawdopodobnie miał odchyłki psychiczne.... Chyba że spotkało go jakieś nieszczęście a bywa i tak...

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

W okolicy ginie dużo psów, niedaleko las i kto wie czy nie ostrzeliwują tych psiaków, teraz nie puszczam luzem i tyle, szkoda obecnego Owczarka Niemieckiego długowłosego, ba trochę kasy też kosztował bo z RodowodemAxa dwa lata wsteczAxa dwa lata wstecz

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Też miałem wilczura, którego ktoś ewidentnie trzymał w zamknięciu, bo wrócił zadbany w dniu, gdy podarowana suczka oszczeniła mi się z dziewięciorgiem potomstwa. Radość, z mieszanymi uczuciami w jednym, to mało powiedziane. @Jozefg, los psiaków nierzadko bywa okrutny i to raczej ludzie miewają  schizę. @Anonim, masz wiernego i fajnego przyjacielaEmotikon: Szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Najwierniejszy był Jamnik, ale zeszło mu się w wieku 12 lat, wszędzie chodził ze mną, okolicę całą zwiedziliśmy, nigdy nie odbiegał dalej niż 100 metrów.DSC-0702.jpgKorek (2i).jpgSzorstko włosa odmiana, Korek się nazywał 😉Korek (2x).jpg