01-02-2018
20:33
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
20:34
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
20:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
20:48
Pogaduchy
Lubię! I kropka 😛
A kiedyś w Orange, chyba jeszcze za czasów Idei mieliśmy taką akcję "przygarnij Kropka". Pamiętasz, @Piotrekk85?
A kiedyś w Orange, chyba jeszcze za czasów Idei mieliśmy taką akcję "przygarnij Kropka". Pamiętasz, @Piotrekk85?
01-02-2018
21:03
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
21:03
Pogaduchy
Pamiętam określenie 🙂
To była akcja TVNu, ale w Orange, a właściwiej w PTK (Orange wtedy nie było w Polsce) i lublińskim call center również było używane te określenie. Może wyjaśnię: przed przystąpieniem do samodzielnej pracy "na słuchawce" w Orange(dawniej TP/PTK) po szkoleniu teoretycznym odbywa się tzw. program Opiekun (nie wiem czy trwa lub nazywa się inaczej nadal). Polega to na tym, że pracuje się pod okiem bardziej doświadczonego pracownika. Ten bardziej doświadczony był "opiekunem", a świeżak "kropkiem" 🙂
PS. Pozdrawiam Gosię, moją pierwszą "opiekunkę", nie wiem czy ma szansę przeczytać to...
To była akcja TVNu, ale w Orange, a właściwiej w PTK (Orange wtedy nie było w Polsce) i lublińskim call center również było używane te określenie. Może wyjaśnię: przed przystąpieniem do samodzielnej pracy "na słuchawce" w Orange(dawniej TP/PTK) po szkoleniu teoretycznym odbywa się tzw. program Opiekun (nie wiem czy trwa lub nazywa się inaczej nadal). Polega to na tym, że pracuje się pod okiem bardziej doświadczonego pracownika. Ten bardziej doświadczony był "opiekunem", a świeżak "kropkiem" 🙂
PS. Pozdrawiam Gosię, moją pierwszą "opiekunkę", nie wiem czy ma szansę przeczytać to...
01-02-2018
21:05
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
21:07
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
21:07
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
21:11
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-02-2018
21:11
Pogaduchy
Piotrekk85 napisał(-a):
65
Myślałem chociaż, że pochwalisz się ładną dziewczyną, a tu. ![]()
![]()
02-02-2018
11:45
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś