Pogaduchy

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5631
  • 19830
  • 187

Pogaduchy

Dobra, znikam, bo jutro rano znowu wyjazd... 

Dobranoc wszystkim

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2850
  • 4803
  • 121

Pogaduchy

@Misiek62, podczas wpisywania Was w post, też macie kolorki 🙂 A co do kolorów, moje typowo męskie podejście do tego zagadnienia dawno padło...zielony, niebieski, czerwony, biały, czarny, przestały istnieć przez kontakt z klientami podczas remontów ich mieszkań...teraz są kolory oliwkowy, miętowy, morski, cytrynowy, łososiowy itd itp...ehh

@edit: no niee...majstrują coś na zapleczu i posty dubluje... @Mikołaj, w wolnej chwili poproszę post poniżej "out" Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@mabud73 @Misiek62 Co do mojej rangi kojarzy mi się tak... 

wirus-komputerowy-ruchomy-obrazek-0006.gif

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5631
  • 19830
  • 187

Pogaduchy

@Anonim no widzisz, też Cię przemianowali 😉 

smacznego 😄

szczerze, to takie pierwsze skojarzenie, też mi się nasunęło... ale wyjadacze to też znany przymiotnik... 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33155
  • 41164
  • 1407

Pogaduchy

Sorry, ale ta dyskusja jest już poniżej pewnego poziomu...

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Piotrekk85 napisał(-a):

Sorry, ale ta dyskusja jest już poniżej pewnego poziomu...

@Piotrekk85 Dzieki za info

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

Bez urazy Panoowie, ale czasem czuje się jak w przedszkolu 🙂 Po ile My mamy lat 😜 😜 Czasem wydaje mi się że po 9 😜

• 2850
  • 4803
  • 121

Pogaduchy

@Piotrekk85, Mentorze...jako dział "pogaduchy" chyba każdy ma prawo na wyrażenie swoich opinii, nie mylę się, prawda? Jakie by nie były, zawsze są to opinie, które coś wnoszą...choćby nie pełne zadowolenie z nazwy "stary wyjadacz", która niektórym ma prawo nie przypaść do gustu. Jesteś jeszcze młody, więc może nie dotyczy Cię to osobiście. Mam swoje lata i też czułbym się co najmniej delikatnie zdegustowany. Zwracanie komuś uwagi powinno zacząć się od siebie, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale ogłada i wyrozumiałość to cnoty Emotikon: Bardzo szczęśliwy

@edit: zamiast "satry wyjadacz" fajnie wyglądało by "biegły wyga" Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

"Dziadki" ale marudzicie 😜 😜 Bardzo Was wszystkich lubię i szanuję, ale czy jest sens tak bardzo analizować nazwę rangi?? 😜 Ja jak napisal mi na priv @Anonim mogę mieć rangę "stary pryk" 🙂 I jeśli ową rangę da się przyznać to o taką nazwę poproszę. SKS nikogo nie uniknie 🙂 Dawniej "starcy" byli uważani za najmądrzejszych ludzi, ludzi doświadczonych życiem i wiedzą, ale...owszem macie prawo do dyskusji, ale ja bym troszkę wrzucił na "luz" 🙂

• 2850
  • 4803
  • 121

Pogaduchy

...oooo, @Anonim, "stary wygo" Emotikon: Język i dałeś mi pomysł Emotikon: Bardzo szczęśliwy "Rada Starszych" ...co do reszty już się wypowiedziałem i ucinam dysputę na ten temat Emotikon: LOL