- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Dobra, znikam, bo jutro rano znowu wyjazd...
Dobranoc wszystkim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Misiek62, podczas wpisywania Was w post, też macie kolorki 🙂 A co do kolorów, moje typowo męskie podejście do tego zagadnienia dawno padło...zielony, niebieski, czerwony, biały, czarny, przestały istnieć przez kontakt z klientami podczas remontów ich mieszkań...teraz są kolory oliwkowy, miętowy, morski, cytrynowy, łososiowy itd itp...ehh
@edit: no niee...majstrują coś na zapleczu i posty dubluje... @Mikołaj, w wolnej chwili poproszę post poniżej "out" ![]()
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim no widzisz, też Cię przemianowali 😉
smacznego 😄
szczerze, to takie pierwsze skojarzenie, też mi się nasunęło... ale wyjadacze to też znany przymiotnik...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Piotrekk85 napisał(-a):Sorry, ale ta dyskusja jest już poniżej pewnego poziomu...
@Piotrekk85 Dzieki za info
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Bez urazy Panoowie, ale czasem czuje się jak w przedszkolu 🙂 Po ile My mamy lat 😜 😜 Czasem wydaje mi się że po 9 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Piotrekk85, Mentorze...jako dział "pogaduchy" chyba każdy ma prawo na wyrażenie swoich opinii, nie mylę się, prawda? Jakie by nie były, zawsze są to opinie, które coś wnoszą...choćby nie pełne zadowolenie z nazwy "stary wyjadacz", która niektórym ma prawo nie przypaść do gustu. Jesteś jeszcze młody, więc może nie dotyczy Cię to osobiście. Mam swoje lata i też czułbym się co najmniej delikatnie zdegustowany. Zwracanie komuś uwagi powinno zacząć się od siebie, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale ogłada i wyrozumiałość to cnoty ![]()
@edit: zamiast "satry wyjadacz" fajnie wyglądało by "biegły wyga" ![]()
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
"Dziadki" ale marudzicie 😜 😜 Bardzo Was wszystkich lubię i szanuję, ale czy jest sens tak bardzo analizować nazwę rangi?? 😜 Ja jak napisal mi na priv @Anonim mogę mieć rangę "stary pryk" 🙂 I jeśli ową rangę da się przyznać to o taką nazwę poproszę. SKS nikogo nie uniknie 🙂 Dawniej "starcy" byli uważani za najmądrzejszych ludzi, ludzi doświadczonych życiem i wiedzą, ale...owszem macie prawo do dyskusji, ale ja bym troszkę wrzucił na "luz" 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
...oooo, @Anonim, "stary wygo"
i dałeś mi pomysł
"Rada Starszych" ...co do reszty już się wypowiedziałem i ucinam dysputę na ten temat