- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim Hi hi kurki ci ocalił 😛 @wscieklaewka witaj ciepło jak tam pisaj .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArtur w porządku odpoczywam coś milczy nasz @Piotrekk85 ☹️ a jak tam masz plany na jutro 🙃 ja rano muszę pogrzebać w sztaplarce bo coś nawala
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017 , nie macie w firmie brygady hyc do napraw sprzętu, że sam ogarniasz?
@ketrasaArtur , dalej "młodziak" jesteś, tylko ten przedział wiekowy mnie zastanawia W nim należysz do wirtuozów...długo stroi, krótko gra A @wscieklaewka nuży Cię i usypia nasze bajdurzenie? ...przedwczesne dobranoc z kurami?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim mamy ale termin na 12 mają wolny a my mamy dużo pracy 😋 więc do 12 musisz jakoś sami se radzić zresztą wiesz jak to jest 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonim od początku mojej kariery zawodowej cały czas byłem i jestem "młodziak". Pierwsza moja praca, to zatrudnienie w firmie, gdzie pracowali moi rodzice. Ich koledzy i koleżanki jeszcze zostali, więc jakieś 3 lata zajęło mi, żeby mówić do nich na TY. Teraz mimo, że miedzy Tobą i mną jest spora różniąca wieku, nie przeszkadzało by mi, żeby zwracać się do ciebie jak do kolegi (o ile pozwolisz).
W obecnej pracy też mam współpracowników, którzy są w wieku mojego ojca, no i znowu jestem "młodziak" Nie przeszkadza jednak, aby fajnie i miło spędzać czas w pracy na różnych wygłupach (w granicach rozsądku), oczywiście po wykonaniu powierzonego zadania Nie można psocić ani nikogo straszyć, jak kolega trzyma szlifierkę w garści. Ale jak już odłoży, i ma chwilę wolniejszą to już ....
Kiedyś napisał do szefa podanie o dopłatę za warunki szkodliwe, bo już zemną wytrzymać nie może