- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Bartłomiejja mam SMS że na1 grudnia miały się pokazać a 31 miał być wyłączony jakiś kanał filmowy . @ketrasaArtur co tam u ciebie kupę czasu brak ciebie było A Piotruś już jest Arcy Guru 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Zmrok mnie zastał przy łowieniu rybek z oczka. Tyle na razie udało mi się odłowić do stu litrowej beczki. Mam nie lada dylemat, bo zżyłem się z nimi. Dać w dobre ręce, czy oczyścić oczko z mułu i dalej się delektować. Cały ekosystem był "napędzany" pompą, a ona mi padła i ja też opadam ze sił. Mausera nie posiadam, tylko rzekę i stawy w pobliżu. Żal, po prostu żal
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Anonimnapisał(-a)Zmrok mnie zastał przy łowieniu rybek z oczka. Tyle na razie udało mi się odłowić do stu litrowej beczki. Mam nie lada dylemat, bo zżyłem się z nimi. Dać w dobre ręce, czy oczyścić oczko z mułu i dalej się delektować. Cały ekosystem był "napędzany" pompą, a ona mi padła i ja też opadam ze sił. Mausera nie posiadam, tylko rzekę i stawy w pobliżu. Żal, po prostu żal
do moich się raczej nie zmieszczą.
Update, u mnie pływają w takim środowisku... aktualnie napowietrzanym na dwa "kamienie", pompka schowana w "domku".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
witaj misiu @Anonim ale ich nie zjesz chyba są takie bezbronne 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@ketrasaArturnapisał(-a)@Anonim tylko czy oswojone poradzą sobie na wolnym wybiegu??
Z naturą nie ma żartów. Drapieżne nie są, ale "trening" zwinności przeszły i dały mi popalić, nawet widząc w saku niebezpieczeństwo. Jeszcze połowa do odłowu