Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6585
  • 16611
  • 89

Pogaduchy

@Bartłomiejja mam SMS że na1 grudnia miały się pokazać a 31 miał być wyłączony jakiś kanał filmowy . @ketrasaArtur  co tam u ciebie kupę czasu brak ciebie było A Piotruś już jest Arcy Guru 😄

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32831
  • 39165
  • 1392

Pogaduchy

Ja jestem przy swojej randze 🙂 i chcę ją zachować 🙂
Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy

Zmrok mnie zastał przy łowieniu rybek z oczka. Tyle na razie udało mi się odłowić do stu litrowej beczki. Mam nie lada dylemat, bo zżyłem się z nimi. Dać w dobre ręce, czy oczyścić oczko z mułu i dalej się delektować. Cały ekosystem był "napędzany" pompą, a ona mi padła i ja też opadam ze sił. Mausera nie posiadam, tylko rzekę i stawy w pobliżu. Żal, po prostu żal Emotikon: Smutny

2.PNG

• 6585
  • 16611
  • 89

Pogaduchy

@Anonim chodujesz  ryby fajnie masz 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5504
  • 18660
  • 186

Pogaduchy

@Anonimnapisał(-a)

Zmrok mnie zastał przy łowieniu rybek z oczka. Tyle na razie udało mi się odłowić do stu litrowej beczki. Mam nie lada dylemat, bo zżyłem się z nimi. Dać w dobre ręce, czy oczyścić oczko z mułu i dalej się delektować. Cały ekosystem był "napędzany" pompą, a ona mi padła i ja też opadam ze sił. Mausera nie posiadam, tylko rzekę i stawy w pobliżu. Żal, po prostu żal Emotikon: Smutny

do moich się raczej nie zmieszczą.

Update, u mnie pływają w takim środowisku... aktualnie napowietrzanym na dwa "kamienie", pompka schowana w "domku".

IMAG0080m.jpg

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy

@Citi2017 , to nie hodowla, tylko hobby z zagwozdką. Szkoda @Misiek62 , że mieszkasz daleko, miałbyś co pokazywać wnuczętom Emotikon: Szczęśliwy

• 6585
  • 16611
  • 89

Pogaduchy

witaj misiu @Anonim  ale ich nie zjesz chyba są takie bezbronne 😞

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy

@Citi2017napisał(-a)

witaj misiu @Anonim  ale ich nie zjesz chyba są takie bezbronne 😞

@Citi2017 , jak wyłapię wszystkie, to uwolnię je do szerszych wód...ozdobnych nie jadam, chociaż sam widzisz, że mają rozmiary. A kupowałem po kilkanaście cm Emotikon: Szczęśliwy

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20093
  • 58076
  • 787

Pogaduchy

@Anonim tylko czy oswojone poradzą sobie na wolnym wybiegu?? Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Anonim tylko czy oswojone poradzą sobie na wolnym wybiegu?? Emotikon: Mrugający

Z naturą nie ma żartów. Drapieżne nie są, ale "trening" zwinności przeszły i dały mi popalić, nawet widząc w saku niebezpieczeństwo. Jeszcze połowa do odłowu Emotikon: Smutny