- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Do tej pory nie wiedziałem, że są też odmiany wodne i dowodne, właśnie to sprawdziłem, no cóż, człowiek całe życie się uczy 🙃 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@atlas_cudownapisał(-a)Właśnie wróciłem z Puław ( lubelskie) , była taka sytuacja.
@atlas_cudow masakra
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
U mnie w Gdyni już zdecydowanie po upałach, ledwie 15 stopni, normalnie coś dla Ciebie @einsiedler. Trochę padało, ale bez ekstremów.
Ale w poniedziałek, prawie jak było spotkanie online walczyłem z upałem w domu, bo kiedy temperatura przekroczyła 30 stopni, AP WiFi mojego mesh'a zaczęły głupieć. Nie spodziewałem się że to takie wrażliwe, w końcu opinie ma dobre i do tej pory sprawował się więcej niż dobrze (dwa DECO X60 i dwa X50). Musiałem im na szybko wiatraczki zamontować, ale odetchnąłem dopiero kiedy temperatura w domu przestała rosnąć.
Podobnie jak zwierzątka w akwarium - jeszcze kilka takich dni i musiałbym lód do akwarium z rybkami tropikalnymi wrzucać.
Na szczęście do spotkania nie potrzebowałem WiFi, moim zwyczajem wszystko szło po kablach - a "centralę do kabli" mam szczęśliwie we w miarę chłodnej (nawet teraz) piwnicy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@j131, dzięki ci dobry człowieku 👍 .
U mnie po opadach sytuacja uległa zmianie, na całe szczęście:
Powiem ci, że ja jestem w szoku, że ten mój ZTE MF17B wytrzymał w te upały, kiedy to moja rodzicielka męczyła TV 😉 .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- « Poprzedni
- Następny »