- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
To prawda, to jest koszmar... rząd chciał coś z tym zrobić ale chyba nie ruszył palcem w tej sprawie.
Jednak od czegoś trzeba zacząć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Zeusek wszystkie świadczenia które mi przysługują już pobieram, jestem niepełnosprawny od urodzenia także w systemie socjalnym poruszam się jak ryba w wodzie.....ale przede wszystkim jestem facetem a facet jest od zarabiania pieniędzy........ nawet jeżeli żyje z niepełnosprawnością tak jak ja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Podziwiam i szanuje ludzi którzy coś chcą więcej.
Ja co prawda nie od urodzenia ale od 6 roku. Moja nauczycielka z podstawówki mnie chciała na studia wysłać ale nie miałem zacięcia do nauki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Ja skończyłem szkołe policealną, ale niektórzy chcieliby żebym na studia poszedł ale chęci brak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Między innymi dlatego przez lata walczę z systemem......skończyłem studia wyższe właśnie dlatego żeby pokazać ludziom że mogę polskiemu społeczeństwu zaoferować coś od siebie, niestety zamiast rozbić sufit prawie rozbiłem sobie głowę....... gdybym mieszkał w warszawie pewnie byłoby trochę łatwiej a że jestem z Lubelskiego.......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Wpierw ważne są chęci i dużo samozaparcie w dążeniu do tego. Wsparcie ze strony rodziny. Bariery architektoniczne. Tolerancja społeczna.
Wbrew pozorom to droga wyboista. Jak widać nawet studia niczego nie gwarantują. Najlepszy jest fach w ręku.
Mógłbym zapewne rozwijać swoje umiejętności webmasterskie ale póki nie jestem... zmuszony do tego to brak woli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@_Artek_ Małe portale plotkarskie chyba nadal mają zapotrzebowanie na precle. Może wyślij kilka do losowych mniejszych portali. Kiedyś pisałem za pomocą AI dla redakcji, w której dorabiam ale się zorientowali, że to AI i już nie dają mi zleceń. Pamiętam że brałem 50zl za precla.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Ja też pokazałem, że mimo wady słuchu można ukończyć szkołę zawodową, liceum dla dorosłych, policealną i jeszcze pracować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@atlas_cudow tak, czasem jak przejdzie mi rezygnacja to łapie się czegokolwiek ale jestem w tak trudnej sytuacji że te 50zł dziennie nie. pozwala mi spokojnie zasnąć........
@Zeusek jak widać po moim przykładzie można ukończyć długie trudne studia a to i. tak niczego nie gwarantuje bo dochodzą jeszcze stereotypy i różne inne zmienne.... na które nie mamy wpływu
Bezrobocie wśród niepełnosprawnych sięga 80% te 20% to ludzie w ochronach budynków albo innych pracach fizycznych których na wózku nie mogę wykonywać.... głosu radiowego też nie mam więc telemarketing odpada......
Próbowałem się przebić do różnych redakcji technologicznych i sportowych bo na tym się znam ale jak się domyślacie bez powoodzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Bardzo jest to smutne, że tak ten świat patrzy na stereotypy a nie widzi pozytywów