- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017napisał(-a)@Rafał @ketrasaArtur @wojownikarcaz @atlas_cudow @Michał @Piotrekk85 i inni Hej wszystkim co u was ? Jak zdrowie🙃?
@Citi2017 ze zdrówkiem dobrze. A jak u ciebie zdrówko? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
To już 3 katastrofa w Radomiu... Jest mi przykro tym bardziej, bo to moje rodzinne strony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@agat13napisał(-a)@atlas_cudow jedna widziałem na własne oczy...dlatego nie jeżdżę już
Wierzę, że taki widok zostaje w głowie na całe życie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Taki smutny jest świat. Dowiadujemy się o kolejnych wojnach oraz wypadkach samolotowych. Na szczęście pomniejszyły się ataki terrorystyczne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@atlas_cudow tym bardziej jak pilot wypada z maszyny przy zderzeniu ..niezapomniane na długo...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@agat13napisał(-a)@atlas_cudow tym bardziej jak pilot wypada z maszyny przy zderzeniu ..niezapomniane na długo...
Rozumiem. Przykro mi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@deest , @atlas_cudow i @agat13 , taki to jest świat. Dobro zmaga się ze złem i najczęściej obrywają ci najsłabsi. Jakoś nie ma mocnych na wielkich tego świata, którzy to rozdają karty po uważaniu. A żaden lekarz na świecie (nie słyszałem) nie posłał takiego do wariatkowa. Moja teoria, kto rządzi światem, jest brutalna i żaden piosenkarski protest song nie zdołał zatrzymać zła, mimo iż ludzi dobrej woli jest więcej. Jednak historia uczy, że można na jakiś czas zepchnąć zło do diabła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Dzisiaj na twitterku i widzę coś takiego, aż przeliczyłem ile by kosztował sam data transfer jakby to było AWS Cloudfront bez WAF to 20 500 dolarow za sam data transfer 😉