- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Katani1 , jak przyjmujesz od "pożycz"kobiorców, to i ja się dołączam😊 Życzę Ci życia bez pożyczek i na luzie, czy Ibizie, a najlepiej na własnym RODOS, bo tam Ci nikt nie wlepi mandatu jak uwalisz się po %😀
A swoją drogą Kochany Zespole NO w osobie @Michała składającego życzenia, fajnie by było trzymać fason w "ten dzień jest dla mnie ważny". To taki miły gest i ukłon dla pomysłodawcy tego wątku😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Michałnapisał(-a)Drogi @Katani1
Gdy zaczynałeś pisać na naszym forum, po ziemi biegały jeszcze dinozaury 🐾 a szpieg Don Pedro bacznie obserwował misję ratunkową Baltazara Gąbki 😁 Do niedawana Heros, dziś Przyjaciel forum – ale dla nas zawsze masz rangę Legendy Wszechświata ❤️
Choć ostatnio działasz jak tajny agent 😉 liczymy, że szybko wrócisz i to z przytupem.
W dniu urodzin życzymy Ci sto lat. Zdrowia, dużo uśmiechu na co dzień, wielu sukcesów i zawsze sprawnej forumowej lornetki - Karrramba! 🎁🎉🎁🎉
Zespół Nasz Orange
@Katani1 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin brachu! 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Nie wiem jak wy macie z zębami ale mnie próchnica kocha i wkrótce chyba będę szczerbaty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@artur912 i @atlas_cudow wybijam ząbki bezboleśnie i z zaskoczenia. Tylko tamponik jest potrzebny😊 Wszystko w gratisie😀 Łącznie z dojazdem. A Wy się męczycie🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@Citi2017 e Młody, nie skacz =]
Pewnie niewielu siedzi w pracy do północy, pewnie niewielu też idzie po północy na rolki - a jeśli macie w planie, to nie na krakowskie błonia =]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@bronzubnapisał(-a)@artur912 i @atlas_cudow wybijam ząbki bezboleśnie i z zaskoczenia. Tylko tamponik jest potrzebny😊 Wszystko w gratisie😀 Łącznie z dojazdem. A Wy się męczycie🤣
Jestem w takim wieku, że podczas wizyty u dentysty najbardziej boli przy płaceniu 😕 Także Twoja opcja nie jest taka zła;D
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
@bronzub ja już 40 staruszek 😄 @Bartłomiej o kto za witał do nas 😋 nasz młodziak