Pogaduchy 4.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Katani1 , jak przyjmujesz od "pożycz"kobiorców, to i ja się dołączam😊 Życzę Ci życia bez pożyczek i na luzie, czy Ibizie, a najlepiej na własnym RODOS, bo tam Ci nikt nie wlepi mandatu jak uwalisz się po %😀

A swoją drogą Kochany Zespole NO w osobie @Michała składającego życzenia, fajnie by było trzymać fason w "ten dzień jest dla mnie ważny". To taki miły gest i ukłon dla pomysłodawcy tego wątku😎

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 70
  • 334
  • 0

Pogaduchy 4.0

@Michałnapisał(-a)

Drogi @Katani1 

Gdy zaczynałeś pisać na naszym forum, po ziemi biegały jeszcze dinozaury 🐾 a szpieg Don Pedro bacznie obserwował misję ratunkową Baltazara Gąbki 😁 Do niedawana Heros, dziś Przyjaciel forum – ale dla nas zawsze masz rangę Legendy Wszechświata ❤️

Choć ostatnio działasz jak tajny agent 😉 liczymy, że szybko wrócisz i to z przytupem.

W dniu urodzin życzymy Ci sto lat. Zdrowia, dużo uśmiechu na co dzień, wielu sukcesów i zawsze sprawnej forumowej lornetki - Karrramba! 🎁🎉🎁🎉

tort katani1.png

Zespół Nasz Orange

@Katani1 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin brachu! 🙂

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1546
  • 5

Pogaduchy 4.0

Nie wiem jak wy macie z zębami ale mnie próchnica kocha i wkrótce chyba będę szczerbaty

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Pogaduchy 4.0

Hah.W poniedziałek akurat mam wizytę u dentysty na przegląd;D.

• 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@artur912 i @atlas_cudow wybijam ząbki bezboleśnie i z zaskoczenia. Tylko tamponik jest potrzebny😊 Wszystko w gratisie😀 Łącznie z dojazdem. A Wy się męczycie🤣

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 4.0

@bronzub  co tam staruszku co tam u was chłopaki😎

• 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Citi2017napisał(-a)

@bronzub  co tam staruszku co tam u was chłopaki😎

@Citi2017 , też Ci to grozi. Proś o zdrówko u Bozi🤣

Zespół Nasz Orange
  • 1149
  • 10162
  • 60

Pogaduchy 4.0

@Citi2017 e Młody, nie skacz =]

Pewnie niewielu siedzi w pracy do północy, pewnie niewielu też idzie po północy na rolki - a jeśli macie w planie, to nie na krakowskie błonia =]

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Pogaduchy 4.0

@bronzubnapisał(-a)

@artur912 i @atlas_cudow wybijam ząbki bezboleśnie i z zaskoczenia. Tylko tamponik jest potrzebny😊 Wszystko w gratisie😀 Łącznie z dojazdem. A Wy się męczycie🤣

Jestem w takim wieku, że podczas wizyty u dentysty najbardziej boli przy płaceniu 😕 Także Twoja opcja nie jest taka zła;D

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 4.0

@bronzub ja już 40 staruszek 😄 @Bartłomiej  o kto za witał do nas 😋 nasz młodziak