- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wojciech , praca, to odpowiedzialność i stres😀 Dobre na utrzymanie wagi bez liczenia kalorii😀 Inaczej jest w odlewni. Uzupełniasz płyny i płynnie je upłynniasz...raczej bezstresowo😁
Miłego weekendu😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Przeglądałem dziś mapki zasięgu sieci komórkowych. Orange w końcu w mojej miejscowości uruchomił 5G. Trzeba to sprawdzić. Natomiast zdziwiło mnie, że konkurent wyłączający 3G nie wyłączył nadal wszystkich nadajników. Ciekawe, że takie deklaracje były składane, a na mapce zasięgu dalej widnieje 3G. Chyba że nie jest dostępne dla użytkowników indywidualnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArturnapisał(-a)Przeglądałem dziś mapki zasięgu sieci komórkowych. Orange w końcu w mojej miejscowości uruchomił 5G. Trzeba to sprawdzić. Natomiast zdziwiło mnie, że konkurent wyłączający 3G nie wyłączył nadal wszystkich nadajników. Ciekawe, że takie deklaracje były składane, a na mapce zasięgu dalej widnieje 3G. Chyba że nie jest dostępne dla użytkowników indywidualnych.
Ze swojego obszaru dostępności mogę potwierdzić że Magenta nadal świadczy 3G dla osób indywidualnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
To samo w mojej okolicy, na około trzydziestu nadajnikach jeszcze działa 3G.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Czyli wyłączenie 3G nie jest wcale takie proste. Zastanawia mnie, jak będzie w przypadku Orange. Pożyjemy zobaczymy. Ja co prawda nie korzystam z konkurencji, ale kupię sobie starter i sprawdzę działanie sieci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 do dopełnienia wszystkiego brakuje jeszcze oznaczenia Twojego postu jako rozwiązania 😁😉 (sarkazm oczywiście).
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 rozumiemy się w pół słowa 😁
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij