- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ryba168 chyba nie przyzwyczaję się do Twojego nowego awatara 😁
A co do zastrzeżenia numeru PESEL, to raczej to nie dotyczy akcji marketingowych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Zastrzegłem w mObywatel. Na razie nic się nie dzieje...
Z innej beczki: poczytałem https://biuroprasowe.orange.pl/blog/stacje-bazowe-z-5g-odkrywamy-karty/
i myślę, że warto dodać to do Bazy Wiedzy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@agat13 napisał:
Zastrzegłem w mObywatel. Na razie nic się nie dzieje...
Tak się zastanawiam, czy ta dodatkowa usługa zwiększy jakoś znacznie liczbę użytkowników apki mObywatel. 🤔 Im ich więcej - tym mniejsze pole manewru dla oszustów. 😎 Można powiedzieć, że to taki trochę game changer. Oszuści będą musieli wznieść się na wyżyny, by oszukać system.
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/stacje-bazowe-z-5g-odkrywamy-karty/ i myślę, że warto dodać to do Bazy Wiedzy
Bardzo ciekawy tekst, taki rasowy - blogowy. 😉 @agat13 raczej nie będziemy chcieli treści powielać na forum. Ale na pewno przyjrzymy się temu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Taki fajny mem o Orange kolega zamieścił i... wykasowali! Szkoda, bo to akurat nie było nic obraźliwego a warte dyskusji...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Kilka kawałków, które mi ostatnio się spodobały, wrzucę na urozmaicenie weekendu:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Polecę trochę prywatną. Bo na razie będę aktywna na forum. W moim życiu teraz duża zmiana. Pojawił się mały Piotruś. Nie jest to mój biologiczny synek. Razem z mężem staraliśmy się o adopcje. Chłopiec jest u nas od piątku jako u rodziny zastępczej. Dzwoniła pani z ośrodka adopcyjnego. Nie mają właśnie rodzin zastępczych, jest właśnie taką alternatywna ścieżka na takie sytuacje.. Więc teraz tak w sumie nagle mam pod opieką małego człowieka (we wtorek będzie pierwszy miesiąc jego życia).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Kimiriko napisał(-a)
Polecę trochę prywatną. Bo na razie będę aktywna na forum. W moim życiu teraz duża zmiana. Pojawił się mały Piotruś. Nie jest to mój biologiczny synek. Razem z mężem staraliśmy się o adopcje. Chłopiec jest u nas od piątku jako u rodziny zastępczej. Dzwoniła pani z ośrodka adopcyjnego. Nie mają właśnie rodzin zastępczych, jest właśnie taką alternatywna ścieżka na takie sytuacje.. Więc teraz tak w sumie nagle mam pod opieką małego człowieka (we wtorek będzie pierwszy miesiąc jego życia).
Wow, faktycznie to duuuuża zmiana @Kimiriko 😀
Przed Wami piękny czas... I chyba jeden z ciekawszych, 😉 przed jakimi w życiu przychodzi człowiekowi stanąć.
Gratulacje! 💓
I duuuuuużo zdrówka dla całej Waszej rodziny. 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Zauważyłem że mój pomysł https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/internet-bez-limitu-danych-i-pr%C4%99dko%C5%9Bci-w-najwy%C5%B... został zrealizowany brawo orange.
Szkoda tylko że moja umowa na tv kończy się w grudniu tego roku a umowa na abonament komórkowy w czerwcu 2025....... nie wiem jak ja to poprzenoszę.