Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 3.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1697
  • 13692
  • 2

Pogaduchy 3.0

@slav72 , no to dla odmiany dzisiaj była modra kapusta ze sznyclem (karbinadle)😀 A jak dożyję jutra, to będą tradycyjnie królowały kotlety i na deser ciasta domowego wypieku😊

Cierpliwość i pedanteria plus wszystko na oko, to przepis idealny😀

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@bronzub  u nas w rodzinie nazwa "karbinadle" też się przewija ale tak są ochrzczone mielone.

PS.

Przy okazji to tak a propos dworca PKP w Gdańsku, wczoraj odebrałem znajomych i przechodząc przez główne wrota pan krzyczy do nas żeby uważać bo on świeżo robił uszczelnienie progu, poza tym kilka pomieszczeń jest jeszcze w stanie surowym niedokończonym więc po kiego to huczne otwarcie jak zabytek nadal w remoncie...

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2099
  • 6617
  • 70

Pogaduchy 3.0

@slav72 tradycja otwierania niedokończonych inwestycji ma już parę lat, np na stadionie narodowym byłem na dwóch takich otwarciach, ale z tego co pamiętam bylo ich więcej.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 391
  • 2381
  • 0

Pogaduchy 3.0

@slav72napisał(-a)

@bronzub  u nas w rodzinie nazwa "karbinadle" też się przewija ale tak są ochrzczone mielone.

PS.

Przy okazji to tak a propos dworca PKP w Gdańsku, wczoraj odebrałem znajomych i przechodząc przez główne wrota pan krzyczy do nas żeby uważać bo on świeżo robił uszczelnienie progu, poza tym kilka pomieszczeń jest jeszcze w stanie surowym niedokończonym więc po kiego to huczne otwarcie jak zabytek nadal w remoncie...

Bym ci wyjaśnił ale za poruszanie spraw politycznych i tak ten post by wyleciał 😉 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Pogaduchy 3.0

@bluesmanniaki  Ty nic mi nie musisz wyjaśniać 😉, ja to wiem dobrze, pytanie zadałem retorcznie...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1697
  • 13692
  • 2

Pogaduchy 3.0

@bluesmanniaki  i @slav72 , tyka, oj tyka ta polityka😀 Ktoś się o nią potknie, ktoś jej nawtyka, że aż oczy bolą od błota, którym się obrzucają🙄 A na zewnątrz pada sobie deszczyk. Czytałem, że w Olsztynie noc była nieprzespana. Prawda to @Piotrekk85 ?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39136
  • 1391

Pogaduchy 3.0

No była 😞

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39136
  • 1391

Pogaduchy 3.0

Teraz ponad 30 stopni. A wieczorem ma ...

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 391
  • 2381
  • 0

Pogaduchy 3.0

@Piotrekk85napisał(-a)
Teraz ponad 30 stopni. A wieczorem ma ...

Znowu się nie wyśpię... 

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 895
  • 3569
  • 30

Pogaduchy 3.0

Ha, może coś robią na nadajniku i przygotowują się na 5G. Mam szybkość na poziomie 11Mb gdy normalnie jest to około 100Mb.