- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Jak ktoś ma ochotę poobserwować ciała niebieskie, to obecnie jest bardzo dobry widok na bliskość Marsa i księżyca. Widać elegancko gołym okiem. Najlepszy widok będzie około godziny 20.30. Więcej informacji na stronie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArturnapisał(-a)Jak ktoś ma ochotę poobserwować ciała niebieskie, to obecnie jest bardzo dobry widok na bliskość Marsa i księżyca. Widać elegancko gołym okiem. Najlepszy widok będzie około godziny 20.30. Więcej informacji na stronie:
Udało się zrobić fotę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArtur Mega. Od dzieciaka jestem fanem astro. Telefonem ciężko było złapać ostrość. Przez lornetkę wygląda to mega. Niestety nie mam teleskopu:(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@atlas_cudow ja się cieszę, że udało mi się namierzyć obecne zjawisko ciał niebieskich. Fanem nie jestem, ale zawsze coś ciekawego warto na niebie wypatrzeć 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Samotnick Nie wiedziałem, że jest taki podgląd z ISS. Mega! Codziennie czegoś nowego się dowiaduje z naszego forum 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Bartłomiej Wszystkiego najlepszego! To chyba nie przypadek, że w dniu Twoich urodzin mamy tak rzadkie zjawisko astronomiczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@atlas_cudownapisał(-a)@ketrasaArturOstatnio uchwyciłem też Starlinki nad moim domem:)
Trzeba mieć farta, aby złapać Starlinki. Kiedyś wieczorem chodziłem po osiedlu, aby namierzyć zjawisko astronomiczne i też trafiłem na Starlinki. Tylko zanim się zorientowałem i wyciągnąłem aparat, to już zniknęły.