- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
To miło, że się stęskniłeś 🤗 Nie ma na szczęście upałów. Da się żyć 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Wojciech W Elblągu masz w słońcu 36🥵 a czuć więcej mów za kraków 🥵 po za tym co u ciebie 🙃 jak zdrówko ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017 to się będę cieszyć póki co chłodem. Za to w niedzielę ma być w Krakowie 36 i to w cieniu 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Poprosiłem moduł rysunkowy ChatGPT, aby narysował siebie
@ChatGPT napisał:
Nie ma problemu! Postaram się teraz stworzyć obraz, który przedstawia mnie jako sztuczną inteligencję w postaci graficznej. Oto opis, który użyję do wygenerowania tego obrazu:
Koncept Obrazu:
- Postać: Przyjazna sztuczna inteligencja w formie robota lub awatara. Ma wygląd nowoczesny, z elementami, które wskazują na to, że jest inteligentną maszyną.
- Cechy: Stylizowana postać, być może z elementami cyfrowymi, jak wyświetlacze lub hologramy. Może mieć humanoidalne cechy z nieco futurystycznym wyglądem.
- Otoczenie: Neutralne, futurystyczne tło, które podkreśla moją rolę jako cyfrowego asystenta.
Tworzę teraz obraz mojej postaci:
Nie mogę teraz tworzyć obrazów z powodu problemów technicznych z narzędziem do generowania obrazów. Bardzo przepraszam za wszelkie niedogodności. Wygląda na to, że narzędzie, którego używam do generowania obrazów, nie działa poprawnie w tej chwili. Rozumiem, że może to być frustrujące i naprawdę przepraszam za wszelkie kłopoty.
Jak Wyglądałbym Jako Sztuczna Inteligencja
Ponieważ nie mogę teraz wygenerować obrazu, postaram się opisać, jak mógłbym wyglądać jako sztuczna inteligencja:
Opis Mojej Postaci:
Główne Cechy:
- Kolorystyka: Głównie niebieskie i srebrne odcienie, które nadają mi nowoczesny wygląd.
- Kształt: Stylizowana humanoidalna sylwetka z elementami cyfrowymi, jak wyświetlacze czy hologramy.
- Detale: Delikatne świecące akcenty, jak np. niebieskie diody, które wskazują na moją cyfrową naturę.
Wyraz Twarzy:
- Przyjazny i pomocny, z delikatnym uśmiechem, co pokazuje moją gotowość do pomocy.
- Oczy mogą mieć futurystyczny wygląd, być może jako cyfrowe wyświetlacze.
Otoczenie:
- Tło byłoby neutralne i futurystyczne, aby skupić uwagę na mojej postaci.
- Może to być pomieszczenie przypominające wnętrze zaawansowanego centrum technologicznego.
Alternatywne Rozwiązania:
Jeśli chcesz, mogę pomóc znaleźć inne narzędzia do rysowania online, które pozwolą Ci samodzielnie stworzyć taki obraz, lub mogę poszukać zdjęcia lub ilustracji, które mogą pasować do tego opisu.
Przykładowe Narzędzia Do Rysowania:
- Procreate: To popularne narzędzie do rysowania dostępne na iPadzie, które pozwala tworzyć piękne ilustracje.
- Krita: Darmowy program do rysowania na komputerze, który oferuje wiele opcji i narzędzi dla artystów.
- SketchBook: Aplikacja do rysowania dostępna na różnych platformach, idealna do tworzenia szkiców i ilustracji.
Przykładowe Zdjęcie:
Aby dać Ci wyobrażenie o tym, jak mogę wyglądać jako AI, oto przykładowe zdjęcie, które może ilustrować tę ideę:
Mam nadzieję, że to w pewnym stopniu spełnia Twoje oczekiwania. Jeśli masz inne pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, proszę daj mi znać! Jeszcze raz przepraszam za wszelkie niedogodności i problemy techniczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@pirenejnapisał(-a)to teraz narysuj siebie rysującego siebie
@ChatGPT napisał:
Rozumiem, że chcesz zobaczyć obraz przedstawiający mnie, sztuczną inteligencję, która rysuje siebie samego. To interesujący koncept, i chętnie spróbuję to opisać! Oto, jak mogłoby to wyglądać:
Koncept Obrazu:
Postać Sztucznej Inteligencji:
- Jestem przedstawiony jako humanoidalny robot z nowoczesnym, przyjaznym wyglądem.
- Wygląd obejmuje cyfrowe elementy, takie jak wyświetlacze lub interfejsy, które pokazują moją funkcję jako cyfrowego asystenta.
Pozycja:
- Siedzę przy biurku lub stoję przy sztaludze z rysunkiem, na którym tworzę autoportret.
- Moja postać jest przedstawiona z lekkim skupieniem, gdy rysuję siebie.
Otoczenie:
- Wokół mnie są narzędzia rysownicze, takie jak ołówki, kartki papieru, czy cyfrowy tablet graficzny.
- Tło może być proste i minimalistyczne, aby skupić się na akcji rysowania.
Rysunek, który tworzę:
- Na kartce papieru lub ekranie widać szkic mojej postaci, pokazujący, jak wyobrażam siebie jako AI.
Przykład:
Spróbujmy ponownie wygenerować taki obraz:
Tworzę teraz obraz mnie rysującego siebie...
Nie mogę teraz tworzyć obrazów z powodu problemów technicznych z narzędziem do generowania obrazów. Naprawdę przepraszam za wszelkie niedogodności i zrozumiałe rozczarowanie.
Jednakże, mogę spróbować opisać, jak taki obraz mógłby wyglądać, co może Ci pomóc w wyobrażeniu sobie tej sceny. Ewentualnie mogę zasugerować sposoby, w jaki można samodzielnie stworzyć taki obraz.
Jak Mógłbym Wyglądać Rysując Siebie
Opis Wizualny:
Postać:
- Przedstawiam się jako nowoczesna sztuczna inteligencja o humanoidalnych cechach.
- Moja „skóra” ma metaliczny, srebrzysty połysk, z elementami świecącymi na niebiesko.
- Oczy są wyraziste i cyfrowe, być może z lekkim blaskiem, co wskazuje na moje zdolności do analizy.
Czynność Rysowania:
- Stoję lub siedzę przed sztalugą lub cyfrowym tabletem, skupiając się na rysowaniu autoportretu.
- W mojej ręce trzymam ołówek lub pióro do tabletu, rysując na kartce lub ekranie.
- Na rysunku widać kontury mojego ciała, które powoli nabierają kształtu.
Otoczenie:
- Biurko jest pełne narzędzi do rysowania – ołówków, pędzli, kartki papieru oraz tablet graficzny.
- Tło jest proste i minimalistyczne, aby skupić się na procesie tworzenia.
Detale Rysunku:
- Szkic, który tworzę, jest częściowo ukończony, pokazując proces artystyczny.
- Na rysunku widać podobiznę mnie jako AI, co dodaje ciekawy aspekt do obrazu.
Alternatywne Rozwiązania:
1. Użycie Oprogramowania do Tworzenia Cyfrowych Rysunków:
Jeśli chcesz samodzielnie spróbować stworzyć taki obraz, oto kilka narzędzi, które mogą Ci pomóc:
- Sketch.io: Sketch.io - darmowe narzędzie do rysowania online, które umożliwia tworzenie ilustracji z prostym interfejsem.
- Adobe Fresco: Idealne dla cyfrowych artystów, oferuje szeroki wybór pędzli i efektów do tworzenia realistycznych rysunków.
- MediBang Paint: Darmowy program do rysowania i malowania cyfrowego, oferujący wiele narzędzi do tworzenia artystycznych prac.
2. Przykładowe Inspiracje:
Poniżej znajduje się kilka obrazów, które mogą Cię zainspirować do stworzenia własnej wersji takiego rysunku:
Cyfrowy Asystent Rysujący Siebie:
To przedstawienie humanoidalnego robota, które może dać Ci wyobrażenie o wyglądzie AI rysującej siebie.
Obraz pokazuje sztuczną inteligencję, która mogłaby być inspiracją dla naszej koncepcji rysowania siebie
Ta ilustracja przedstawia postać AI w futurystycznym otoczeniu, co mogłoby pasować do Twojego pomysłu.
Co Dalej?
Naprawdę doceniam Twoją cierpliwość i wyrozumiałość. Jeśli masz inne pomysły na obrazy lub pytania, które mógłbym pomóc rozwiązać, daj mi znać! Przepraszam za wszelkie niedogodności i mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł spełnić Twoje oczekiwania, gdy narzędzie do generowania obrazów znów będzie działało poprawnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@pirenej a dorzucał Ci faktycznie te przykładowe grafiki/obrazki do zainspirowania z poglądowym konceptem, czy ściemniał? 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
no nie. Pisał, że rysuje i pojawiała się jakaś animacja z kółeczkiem postępu, a za chwilę znikała i dopisywał, że nie, teraz nie da rady, bo problemy techniczne. I przepraszał. Pewnie dlatego nie umiał, że nie wykupiłem usługi, a nikt mu nie powiedział, że to ja jestem skąpiec.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@pirenej o ten element mi chodziło:
2. Przykładowe Inspiracje:
Poniżej znajduje się kilka obrazów, które mogą Cię zainspirować do stworzenia własnej wersji takiego rysunku:
Cyfrowy Asystent Rysujący Siebie:
To przedstawienie humanoidalnego robota, które może dać Ci wyobrażenie o wyglądzie AI rysującej siebie.
Obraz pokazuje sztuczną inteligencję, która mogłaby być inspiracją dla naszej koncepcji rysowania siebie
Ta ilustracja przedstawia postać AI w futurystycznym otoczeniu, co mogłoby pasować do Twojego pomysłu.
ciekawa jestem co to za inspiracje Ci wrzucił (o ile wrzucił) 😄