- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub nie byłoby żadnych przeprosin , gdyby sprawa podziału premii nie wyciekła do mediów, bo nic by nie podano . Zmiana trenera czy prezesa też nic nie zmieni ,
bo panowie nie strzelają bramek w czasie meczu , tylko wszystko zależy od dyspozycji piłkarzy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@jan1 , czy słyszałeś o tym, że trener wskazał na pracę z mentalnością piłkarzy? Jan Ciszewski komentując, trzymał wszystkich w napięciu do ostatniego gwizdka. Nasi celebryci musieliby albo skrócić boisko, albo czas gry. Kondycha siada, jakby grali na wysokości 2000 m n.p.m....i brak wiary w siebie. Z kolei, jak wygrywają 2:0, to myślą, że złapali Pana Boga za nogi i zwycięstwo mają w kieszeni. Więc wyszło jeden do "czech" (trzech) dla Czechów😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub rozumiem twoją logikę i spostrzeżenia , ale mecz nie wygrywa ten kto ma lepsze statystyki po zakończonym meczu np. posiadanie piłki , podania , skuteczność , tylko ten kto strzelił więcej bramek od drużyny przeciwnej i tutaj nie pomogą żadne tłumaczenia przegranej drużyny (polski) - wszystko pokazuje wynik zakończonej rywalizacji na boisku .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Boska😊 @Piotrekk85 , boję się, że znowu będzie źródłem wzajemnej nienawiści. A ona łączy, nie dzieli😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Ile dziś wieczorem wpadnie GB? Gwarantowane na pewno 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@IreneuszCD , grasz może online w żółte kulki? 😊 Mieli dwudniową przerwę techniczną i taką chałturę odwalili, że mnie głowa boli od tych gniotów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub w Lotto tylko gram 😃
Ale ostatnio nic nie wygrałem i pewnie przestanę grać 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArtur mam nadzieje, że nie będą tylko te na pocieszenie. Obyśmy strzelili dziś sporo GB, yyyy goli w sensie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@ketrasaArtur i @Rafał nasza reprezentacja musi dzisiaj wygrać bo ma sytuację nieciekawą. Z Albanią gramy z nożem na gardle. Jeszcze gramy u siebie to musimy wygrać. Dzisiaj kibicujemy Naszym ⚽ 🙂